kore kozmetiği ile yardım

hayat777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
473
76
98
merhaba arkadaşlar

Bu aralar kore kozmetiği dikkatimi çok çekiyor, hem cilt ürünleri hemde makyaj ürünleri olsun geniş bir ürün çeşitliliği var.
incelediğim
limonian
missha
korendy
justinbeauty
beautybay
beautytap
skinfood

buralardan alış veriş yapan varsa yardımcı olabilir mi birde
janssen cosmetıcs dikkatimi çekti

35 yaşındayım,
yüzümde renk eşitsizliği, matlık, akneli ve sivilceli ayrıca izleride mevcut lekeli, kuru pullanma mevcut, siyah noktalarım fazlasıyla var,
gözeneklerimin içleri yağ bezesi dolu, cildimi temizde tutuyorum ama istediğim sonucu elde edemedim
cildime iyi gelecek ürün arıyorum..
aydınlık ve parlaklık kazandıracak bir ürün ve tedavi etkisi yüksek bir ürün arıyorum, cildim de hassas ve yağlı ve karma sayılır
dermapen yaptırdım ama istediğim sonucu alamadım bazı leke serumları kullandım hiç memnun olmadım bu konuda yardım eder misiniz....

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bunlardan sadece missha’yı denedim. Elastikiyet ve lifting etkili maske ve serumlarını çok beyedim ama leke ve akne konusundaki ürünlerini pek deneyimlemedim

İnstagramda my.korea. store var ben ordan alışveriş çok yaptım ve Harika ürünler kesinlikle. Canlı yayında kadın önce kendisi deniyor her şeyi gösteriyor.
En memnun olduğum ürünler c serumlar. Şimdi kullanmıyorum emziriyorum ama tavsiye ederim çok güvenilir bir sayfa.

Güneş lekeleri derseniz bizim ülkemizde koskoca sinoplu eczacı var kk meşhur eczacısı duymadınız mı.. taa koreye gitmenize gerek yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…