kore:estetiğin parisi

amon-ra

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
267
12
internette dolaşırken bir bloga rastladım korede yapılan estetikleri gösteren,kadınlar kendilerini baştan yaratmış resmen bir de bunlar sokakta ki senin benim gibi insanlar(en baştaki hariç) ünlü falan da değil...
tumblr_mecbyweXHr1rddbxfo3_400.jpg
tumblr_mecbyweXHr1rddbxfo2_250.jpg

yukardaki kız buna dönüşmüş...
tumblr_mecbyweXHr1rddbxfo5_400.jpg

tumblr_mecbyweXHr1rddbxfo4_500.jpg

tumblr_mejfyxN8Ib1rddbxfo1_1280.jpg

bacaklara lipocu geldi haaanıımmm
öncesi
tumblr_me8dbldLbD1rddbxfo1_500.jpg

sonrası
tumblr_me8dbldLbD1rddbxfo4_500.jpg

tumblr_me8dbldLbD1rddbxfo3_500.jpg

öncesi
tumblr_me6q3fgdcP1rddbxfo1_500.jpg

sonrası
tumblr_me6q3fgdcP1rddbxfo2_500.jpg

tumblr_me4sghIemu1rddbxfo1_500.jpg

tumblr_me4sghIemu1rddbxfo2_400.jpg

tumblr_mecb2jDwIP1rddbxfo1_500.jpg

BU ALTTAKİ KIZ MISS KOREA İMİŞ...
tumblr_mbx4ga1B3q1rddbxfo1_500.jpg

şimdilik bu kadar hanımlar,aynaya bakıp bir kez daha şükrediyoru z ama söylemeden geçemicem göğüs estetikleri accaaip doğal duruyor:21:
öncesi

tumblr_mehjgr3ecE1rddbxfo1_500.jpg

tumblr_mehjgr3ecE1rddbxfo1_500.jpg

sonrası

tumblr_mehjgr3ecE1rddbxfo2_500.jpg

tumblr_mehjgr3ecE1rddbxfo3_500.jpg

Eklentiler

• $tumblr_mcxufyhFGK1rddbxfo1_500.jpg
    $tumblr_mcxufyhFGK1rddbxfo1_500.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 464
Son düzenleme:
bu fotograflarin gerçek olduguna inanasim gelmedi sahsen.
özellikle ilk bacak liposu, tamam yag aldirmista resmen bacak iki kati uzamis :KK53:

uzak doğu da estetik zaten çok yaygın.ben özellikle çin de yaygın olduğunu biliyorum. birde rusların estetik ameliyatı yeni keşfedip ucuz olan ülkelere gidip yaptırdığını çok okumuştum. antalyalı bir estetik cerrah bu konuda bir röpörtaj vermişti. asyada artık bu tür şeyler çok moda

kore zaten dünyada en çok estetik ameliyat yapılan ülke,yanak ve burun yaptırana kaş bedava gibi promosyonları bile var,ancak onların ki bizim gibi bi burun bir göğüs değil kendilerini baştan yaratıcak şekilde yaptırıyorlar ameliyatı ,nerdeyse tüm yüz kemiklerini kırdırıp yeni bir insan yaratıyorlar,estetiğe karşı değilim ama bu kadarı da fazla bence...

Gazetede çinli bi kadın görmüştüm. Kadın estetik harikasıymış. Kocası bunu bilmiyormuş. Daha sonra adam , karısının eski fotoğraflarını görüyor ve çocuğum çirkin olur diye boşanma davası açıyor. Kandırıldığı için de maddi manevi tazminat talep ediyordu.

Ya cidden asya ülkelerinde estetik çok yaygın. Ayrıca bunun dışında da gözleri büyük gösteren lenslerden takıyorlar. Bakkalda bile takma kirpik satılıyor. Erkek arkadaşım asya kıtasında o anlattı bana da.

Bence bacağımdaki yağları aldırmayı çok istiyorum. Ne kadar kilo verirsem veriyim baldırları. Çok kalın ve rahatsız oluyorum. Türkiyede bu ameliyatı çok extreme gördükleri için fazla kişi yapmıyor. Yapanın da çok başarılı olabiliceğini sanmıyorum zaten.

Bende duymuştum koreliler çok fazla estetik yaptırıyorlar cidden. Bizde diyoruz niye bu kadar sevimliler :KK52::KK52:

Koreli kızlarla ortak yanım minik göğüslerimizin olması :KK17: alttaki resimleri çok beğendim.ah keşke dedim.... :KK17:

Ne kadar şekilci insanlar böyle..
Ben bir kan aldırırken ayılıp bayılıyorum ..
İnsanlar güzellik ugruna butun kemıklerını bastan yaptırıyor peh..

sanırım hepsi istisnasız kare olan yüzlerini daha sivri yapıyorlar. bilhassa çeneye doğru olan kısmı. öncesi- sonrası hallerinde en çok dikkatimi çeken bu oldu.

ben bir burun ameliyatı için bile kılı kırk yarıyorum vazgeçip duruyorum. bunlar gidip suratlarını baştan yaptırııyorlar. cesarete gel :)

Son düzenleme:
daha sivri derken oval bir yüz yapıyorlar. çeneyi törpületiyorlar. basık olan burun sırtını da büyütüyorlar sanırım. bir de sarı olan tenlerini beyazlaştırmaya çalışıyorlar. bunlar benim dikkatimi çekenler.

Bilmiyorum ama bana biraz tuhaf geliyor

Mesela çok güzel olmayan bir kız vardı içlerinde o yaptırmış tamam. Kendini çirkin görmek kötü bir duygu

Ama diğerleri normal bence. Hoşlar..

Herkes manken gibi olmaya çalışıyor heralde

Büyük konuşmayayım ama bir kaza sonrası yada ekstra bi şey olmadıkça gereksiz..

Ama göğüsler de yada yağ aldırma olarak estetik bana daha normal geliyor.

Thailand'ın estetik cerrahide çok başarılı olduğunu ben de duymuştum. Ben bilhassa yaptıkları popolara şoke olmuştum. Hatta galeyana geldiğimi saklayamayacağım. Neyse ki, çabuk geçti. :)) Çok gereksiz.

X