o payet beni benden aldı zaten :) benim dediğim dizilere bi göz atmanı tavsiye ederim varsa başka önerin onları da değerlendireyimSecret garden nasıl gitmedi yaa .. Ben onunla başlamıştım kore dizilerine :) payetli eşofman üstünü hala unutamıyorum
selam arkadaşlar. bu aralar kore dizilerine fena sarmış durumdayım. öneri alıp izlediğim diziler bitti. Kendim bakıyım puanı yüksek iyidir felan diye izlemeye çalıştığım 2 diziyi yarıda bıraktım. (secret garde be secret love) Tıkandı gitmiyor bir türlü.benim aşkla hayattan koparak izlediğim diziler W-TWO WORLD, HEALER(müthiş olduğunu belirtmek isterim) IM NOT A ROBOT aklıma gelen bunlar. beni hayattan kopartsın o denli dizi önerin kızlaaaaaaar
selam arkadaşlar. bu aralar kore dizilerine fena sarmış durumdayım. öneri alıp izlediğim diziler bitti. Kendim bakıyım puanı yüksek iyidir felan diye izlemeye çalıştığım 2 diziyi yarıda bıraktım. (secret garde be secret love) Tıkandı gitmiyor bir türlü.benim aşkla hayattan koparak izlediğim diziler W-TWO WORLD, HEALER(müthiş olduğunu belirtmek isterim) IM NOT A ROBOT aklıma gelen bunlar. beni hayattan kopartsın o denli dizi önerin kızlaaaaaaar
Aynen ya onlarca kore dizisi ızledim ama 1 numaraya secret garden ı koyarım:) eşofmanları yeterSecret garden nasıl gitmedi yaa .. Ben onunla başlamıştım kore dizilerine :) payetli eşofman üstünü hala unutamıyorum
ooooo maşallah baya güzel bir liste çok teşekkür ederim hepsine bakacağımİzlediğim diziler aşağıdaki listede. Yanlarındaki kalp sayısı ne kadar sevdiğimi gösteriyor
Princess hours
Coffee prince
Goblin
Loverain
Boys over flowers
You have fallen for me-heartstrings
You re beautiful
Personal taste
Playfull kiss
The Heirs
Beautiful man
Moonlovers scarlet heart: ryeo
To the beautiful you
K-pop the ultimate audition
Cinderella and four knights
The legend of the blue sea
Love O20 ( chinese)
Pinocchio
High end crush (mini)
Doctors
Bride of the water god
Click your heart (mini)
Butterfly lovers (chinese movie)
Sungkyunkwan scandal
The best hit
Strong woman do bong soon
Cheongdamdong alice
W: two worlds
Marriage not dating
Oh my venus
Man from the stars
Weightlifting fairy kim bok joo
My secret romance
Descendants of the sun
Moonlight drawn by clouds
Hwarang
While you were sleeping
The package
Ruler: master of the mask
Because this is my first life
Black(finali )
I am not a robot
Fight for my way
ben şu isim konusunu beceremiyorum ya unutuyorum isimlerini sürekli gong yoo,park shin hye,park min young dışındakileri görürsem anca hatırlarım bi de kim woo bin ve lee min ho var tabi.:)hyun bin i ve son ye jin dışındakiler yok bende :)O kadar kore dizisi izliyorum ki, sayisini bile bilmiyorum. 2 gundur K2 izliyorum. Baş rolda Ji Chan Wook ( Healer dizisindeki oyuncu ) Healer kadar olmasa da guzel dizi.
İsimlerini ezber bilmiyorum, izlediklerimi internetten bakar, listelerim sizin icin.
ben de bazen karistiriyorum isimlerini, ezberimde yok ama isimlerini gorduyunde hangi oyuncu oldugunu hatirliyorum. Hem onemli olan filmleri))) isimlerini ezbere bilmesek de olur )))ben şu isim konusunu beceremiyorum ya unutuyorum isimlerini sürekli gong yoo,park shin hye,park min young dışındakileri görürsem anca hatırlarım bi de kim woo bin ve lee min ho var tabi.:)hyun bin i ve son ye jin dışındakiler yok bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?