• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kore dizi meraklıları

ebmur

Lr health&beauty ;)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
52
13
88
40
selam arkadaşlar. bu aralar kore dizilerine fena sarmış durumdayım. öneri alıp izlediğim diziler bitti. Kendim bakıyım puanı yüksek iyidir felan diye izlemeye çalıştığım 2 diziyi yarıda bıraktım. (secret garde be secret love) Tıkandı gitmiyor bir türlü.benim aşkla hayattan koparak izlediğim diziler W-TWO WORLD, HEALER(müthiş olduğunu belirtmek isterim) IM NOT A ROBOT aklıma gelen bunlar. beni hayattan kopartsın o denli dizi önerin kızlaaaaaaar

Healer i begendiysen gaksital ve city hunter i da begenirsin. Tabi zevkler de onemli ama mesela defendant efsaneydi. Konusuna bakmani tavsiye ederim.

Goblin ben cok begenmistim,boys over flowers,the heirs bunlarada bakabilirsin secret gardenada bi sans daha ver bence cok guzel bi diziydi...

Boys over flowers
Personal taste
My noble love bu dizi 15 dakikalik bölümleri var çok sevdim bu diziyi

Secret garden nasıl gitmedi yaa .. Ben onunla başlamıştım kore dizilerine :) payetli eşofman üstünü hala unutamıyorum :KK70:
o payet beni benden aldı zaten :) benim dediğim dizilere bi göz atmanı tavsiye ederim varsa başka önerin onları da değerlendireyim

selam arkadaşlar. bu aralar kore dizilerine fena sarmış durumdayım. öneri alıp izlediğim diziler bitti. Kendim bakıyım puanı yüksek iyidir felan diye izlemeye çalıştığım 2 diziyi yarıda bıraktım. (secret garde be secret love) Tıkandı gitmiyor bir türlü.benim aşkla hayattan koparak izlediğim diziler W-TWO WORLD, HEALER(müthiş olduğunu belirtmek isterim) IM NOT A ROBOT aklıma gelen bunlar. beni hayattan kopartsın o denli dizi önerin kızlaaaaaaar

Delightful girl
A love to kill
Full house
I'm sorry, ı love you
My girl
Princess hours
Coffee prince
Boys over flowers
Oh my venus

İzlediğim diziler aşağıdaki listede. Yanlarındaki kalp sayısı ne kadar sevdiğimi gösteriyor :halay:

Princess hours✅
Coffee prince✅ :KK200:
Goblin :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Loverain✅:KK200::KK200:
Boys over flowers✅:KK200:
You have fallen for me-heartstrings✅:KK200::KK200:
You re beautiful✅:KK200:
Personal taste✅
Playfull kiss✅
The Heirs✅:KK200:

Beautiful man✅
Moonlovers scarlet heart: ryeo✅:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

To the beautiful you✅

K-pop the ultimate audition✅
Cinderella and four knights✅:KK200:
The legend of the blue sea✅:KK200::KK200::KK200::KK200:
Love O20 ( chinese) ✅:KK200:

Pinocchio ✅:KK200:
High end crush (mini) ✅:KK200:

Doctors✅:KK200:
Bride of the water god ✅:KK200::KK200:
Click your heart (mini)✅
Butterfly lovers (chinese movie)✅
Sungkyunkwan scandal✅:KK200::KK200:
The best hit✅
Strong woman do bong soon✅:KK200:
Cheongdamdong alice✅
W: two worlds✅:KK200:
Marriage not dating✅
Oh my venus✅:KK200:
Man from the stars✅:KK200::KK200:

Weightlifting fairy kim bok joo✅
My secret romance✅
Descendants of the sun✅:KK200::KK200:
Moonlight drawn by clouds✅:KK200::KK200:
Hwarang✅:KK200::KK200:
While you were sleeping✅:KK200::KK200::KK200:
The package✅:KK200:
Ruler: master of the mask✅:KK200:
Because this is my first life✅:KK200::KK200:
Black✅:KK200::KK200: (finali :KK12:)
I am not a robot✅:KK200::KK200::KK200:
Fight for my way✅:KK200::KK200:

O kadar kore dizisi izliyorum ki, sayisini bile bilmiyorum. 2 gundur K2 izliyorum. Baş rolda Ji Chan Wook ( Healer dizisindeki oyuncu ) Healer kadar olmasa da guzel dizi.
İsimlerini ezber bilmiyorum, izlediklerimi internetten bakar, listelerim sizin icin.

İzlediğim diziler aşağıdaki listede. Yanlarındaki kalp sayısı ne kadar sevdiğimi gösteriyor :halay:

Princess hours✅
Coffee prince✅ :KK200:
Goblin :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Loverain✅:KK200::KK200:
Boys over flowers✅:KK200:
You have fallen for me-heartstrings✅:KK200::KK200:
You re beautiful✅:KK200:
Personal taste✅
Playfull kiss✅
The Heirs✅:KK200:

Beautiful man✅
Moonlovers scarlet heart: ryeo✅:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

To the beautiful you✅

K-pop the ultimate audition✅
Cinderella and four knights✅:KK200:
The legend of the blue sea✅:KK200::KK200::KK200::KK200:
Love O20 ( chinese) ✅:KK200:

Pinocchio ✅:KK200:
High end crush (mini) ✅:KK200:

Doctors✅:KK200:
Bride of the water god ✅:KK200::KK200:
Click your heart (mini)✅
Butterfly lovers (chinese movie)✅
Sungkyunkwan scandal✅:KK200::KK200:
The best hit✅
Strong woman do bong soon✅:KK200:
Cheongdamdong alice✅
W: two worlds✅:KK200:
Marriage not dating✅
Oh my venus✅:KK200:
Man from the stars✅:KK200::KK200:

Weightlifting fairy kim bok joo✅
My secret romance✅
Descendants of the sun✅:KK200::KK200:
Moonlight drawn by clouds✅:KK200::KK200:
Hwarang✅:KK200::KK200:
While you were sleeping✅:KK200::KK200::KK200:
The package✅:KK200:
Ruler: master of the mask✅:KK200:
Because this is my first life✅:KK200::KK200:
Black✅:KK200::KK200: (finali :KK12:)
I am not a robot✅:KK200::KK200::KK200:
Fight for my way✅:KK200::KK200:
ooooo maşallah baya güzel bir liste çok teşekkür ederim hepsine bakacağım

thats love its a ok,jealousy incarnate (bunlar çok güzeldir),stars from love ,my mister(FAVORİ DİZİMDİR),eğer romantik istiyorsan something in the rain öneririm yeni bitirdim,tarihi dizi olarak moon lovers(ben tarihi sevmediğim halde izledim yorumlara bakarsınız),yine eğlencelik why secretary kim,goblin genelde herkes beğenmiş ama ben pek beğenmedim,yine aşk dizisi another miss oh önerebilirim,eskilerden var personal taste ve coffee prince
secret garden ilk 10 diziden biridir aslında nasıl beğenmediniz :) ama önerdiğim ilk iki diziye mutlaka bakın derim yormayan,sıkmayan dizilerdendir.şimdilik aklıma gelenler bunlar sanırım 50 den fazla dizi izlemişimdir.bi de the heirs var çok tutkulu bir aşkı anlatıyor.

O kadar kore dizisi izliyorum ki, sayisini bile bilmiyorum. 2 gundur K2 izliyorum. Baş rolda Ji Chan Wook ( Healer dizisindeki oyuncu ) Healer kadar olmasa da guzel dizi.
İsimlerini ezber bilmiyorum, izlediklerimi internetten bakar, listelerim sizin icin.
ben şu isim konusunu beceremiyorum ya unutuyorum isimlerini sürekli gong yoo,park shin hye,park min young dışındakileri görürsem anca hatırlarım bi de kim woo bin ve lee min ho var tabi.:)hyun bin i ve son ye jin dışındakiler yok bende :)

ben şu isim konusunu beceremiyorum ya unutuyorum isimlerini sürekli gong yoo,park shin hye,park min young dışındakileri görürsem anca hatırlarım bi de kim woo bin ve lee min ho var tabi.:)hyun bin i ve son ye jin dışındakiler yok bende :)
ben de bazen karistiriyorum isimlerini, ezberimde yok ama isimlerini gorduyunde hangi oyuncu oldugunu hatirliyorum. Hem onemli olan filmleri))) isimlerini ezbere bilmesek de olur )))

Back