B bervah Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Kasım 2023 20 1 6 24 28 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #1 5 ay önce doğum yaptım bebegim 5 aylik sezeryan esnasında kordonlarimi baglattim henüz hiv adet olmadım korunmuyorum yaşayan var mı bu durumu
5 ay önce doğum yaptım bebegim 5 aylik sezeryan esnasında kordonlarimi baglattim henüz hiv adet olmadım korunmuyorum yaşayan var mı bu durumu
elay huma Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 253 99 13 33 29 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #2 bervah .!.: 5 ay önce doğum yaptım bebegim 5 aylik sezeryan esnasında kordonlarimi baglattim henüz hiv adet olmadım korunmuyorum yaşayan var mı bu durumu Genişletmek için tıkla... 7. Ayımda başladı benim de hem emzirmekten kaynaklı hem de doğumdan kaynaklı aylarca olmayabiliyoruz
bervah .!.: 5 ay önce doğum yaptım bebegim 5 aylik sezeryan esnasında kordonlarimi baglattim henüz hiv adet olmadım korunmuyorum yaşayan var mı bu durumu Genişletmek için tıkla... 7. Ayımda başladı benim de hem emzirmekten kaynaklı hem de doğumdan kaynaklı aylarca olmayabiliyoruz