- 31 Ocak 2013
- 78
- 19
- Konu Sahibi girlpowerrr
Merhabaaalarr Şimdi size herkesin aşina olduğu bir dertten bahsedicem.Arkadaşlar bende bir sivilce var ama böyle koca koca olanlardan değil kör sivilce olarak tabir edilen deri altındakiler.2 senedir bu sorunu yaşıyorum.Zamanında çok makyajla yattığım içinde kendime kızıyorum.Ama bu 2 sene içinde yapmadığım halt kalmadı kısa kısa bahsedeyim.Hormon test,de yaptırmıştım normal çıknıştı.
Yüze yoğurt sürmek
Yüze Bal sürmek
Gittiğim dermatologlar
Limon daha beter ediyor
buz kalıbına maden suyu koymak
Asprin
Cilt Bakımları
Doğal içerikler
sivilceye yönelik bakım ürünleri
En son artık diyorum ki paraya kıyayım shiseido ürünü alayım.Ama önerebileceğiniz farklı bir şeyler var mı?Bu arada da yaşım 20 ama 2 senedir geçmedi bu sinsirellalar.Zamana bırakıncada olmadı.Bir de balkabaklı bir maske varmış peter thomas markasının.Önerebileceğiniz kullanıpta memnun olduğunuz bir şeyler varsa yardımcı olur musunuzzz? Öpüyorum hepinizi :*
Yüze yoğurt sürmek
Yüze Bal sürmek
Gittiğim dermatologlar
Limon daha beter ediyor
buz kalıbına maden suyu koymak
Asprin
Cilt Bakımları
Doğal içerikler
sivilceye yönelik bakım ürünleri
En son artık diyorum ki paraya kıyayım shiseido ürünü alayım.Ama önerebileceğiniz farklı bir şeyler var mı?Bu arada da yaşım 20 ama 2 senedir geçmedi bu sinsirellalar.Zamana bırakıncada olmadı.Bir de balkabaklı bir maske varmış peter thomas markasının.Önerebileceğiniz kullanıpta memnun olduğunuz bir şeyler varsa yardımcı olur musunuzzz? Öpüyorum hepinizi :*