kor kedicik yuva ariyor arkadaslar kedicana yuva bulduk simdi sira bi bebisimizde :)

saadet81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
4.326
1
0
- Yurtdışı
Minicik siyah kızı bulduğumda bir merdivenin başında büzüşmüş ölümü bekliyordu.. suratına baktığımda gözlerinden birinin üzerinde kocaman bir kitle, diger gözünün ise içinde bir perde vardı. Hemen veteriner kliniğine götürdük. Virüs etkisiyle gözünün birini artık kaybetmişti ve ameliyatla alındı. Diğer gözü ise öncelik...le tedavi ediliyor bu sayede ışığı görebilme şansı olacak ancak bu her şeyi görmesi ve sokakta büyümesi için yeterli olmayacak.
Henüz 3 aylık. Gözlerini ve güvenini kaybetmenin verdiği çöküntüyü ona unutturacak bir aileye ihtiyacı var güzel kızımızın. Gözleri görmeyen bir kedi evde bakıldıgında onun diger kedilerden bir farkı yoktur. gözleri yerine diger duyuları gelişir ve kendi kendilerine hayatlarını hiçbir fark olmadan idame ettirebilirler.
Tek yapmanız gereken kum kabının ve mama kabının yerini ona göstermek.. Ardından birlikte mırıldamalar eşliğinde teşkkürlerle dolu güzel günleriniz olacaktır.
İletişim: Burcu
Tel: 0555 490 76 03Yer: İstanbul-Maltepe

Eklentiler

• $kedicik.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 87
off tatlım benim... evde bir kedim var, acaba bu pisiciğe zarar verir mi?
kızlar ne olur bu yavruyu sahiplenelim, gerçekten evde yaşarken kör olduğu farkedilmeyecektir bile ama sokaktaki tehlikelere karşı kendini koruyamaz...

patiska benim evde uc kedim var ben almak istedim ama ingiltereye gelmesi demek 6 ay karantina demek onun icin daha zor bir durum kedinle anlasamicagini sanmam benim iki kedimd aha yavru ilk geldiklerinde eski kedim biraz kiskanclik yapti ama zamanla alisti mamasi ayri oluynca sorun cikarmiyorlar istersen banu hn bir ara sor simdilik kimsenin mesaja cevap verdigi yok eger bu form sac makyaj ile ilgili olsaydi cevaplar yagmisti

Saadet hanım tebrik ederim böyle duyarlı insanların olduğunu bilmek güzel kendimi daha iyi hissediyorum
umarım güzel bir yuva bulunur sizin gibi duyarlı bir insan daha çıkar karşısına :)

insallah canim insallah hem facebookta hem burda opaylastim keske daha cok sey gelse elimden ins yuva buluruz kedicana bulundu kedicanda kaza gecirmisti gozleri gormuyordu simdi sira bu melekte ins buluruz bir yuva :)

evet canım haklısın, gereksiz bi sürü topik bundan daha fazla cevap alıyor.
canım benim kedim de sağır olduğu için biraz huysuz bi kedi. en iyisi yarın ben bi veterinerimizi arayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…