Çocuk Hastalıkları Köpüklü(asitli) ishal

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

durugulus

KOREL im hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
377
0
96
43
Diğer
selam kızlar.bebeğim 15 günlük oldu,
çok yüksek değerde olmasada sarılığı var.4 gün fototerapi gördü sarılıktan dolayı ve hastanede yatarken başladı bu köpüklü ishal..
resmen bebeğim kakasını yaparken fokurduyarak çıkıyor gözümle gördüm, bu kaka feci şekilde pişik yaptı.
öyle böyle değil çok kötü pişik oldu poposu.
doktorlar çeşit çeşit pişik kremi verdi hiçbiri işe yaramadı,napcaz bilemiyorum,köpüklü ishalide bitmedi daha üffff...,
benzer bir durum yaşayan varmı?
sizce en iyi pişik kremi hangisi?

canım öncelikle bebişine uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. ben pişik için sadece hametan kullandım ve her seferinde 1 gün içerisinde düzeldi. ancak bebişin daha çok çok küçük. doktoruna bu kremi sor istersen ama ben de doktor tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım.

canım çok sağol cvp için ama hametan bende kullandım,pişiği baya büyük ve derin ondan işe yaramıyo sanırım..

canım ben nivea'nın pişik önleyici kremini öneririm.. benim kızımın poposu Allaha şükür hiç pişik olmadı..

canım bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum bende..köpüklü ishal için doktor birşey söylemedi..bu kadar küçükken neden olurmuş?asitli ishalin pişik yapması normal..ben pişik için travazol ve trysod merhemi kullandım..bir travazol bir trysod sürmemi söyledi dr.günde 4 kere yani..çabuk geçirdi...istersen dr unuza bir danış canım:.çok geçmiş olsun..

Popoyu asla ıslak mendille silmeyin bu dönemde hemen yıkayın bol su ile sonrada hafif nemini alıp travogen ve chicco kullanın.Hiç bi şeyi kalmaz.
Yalnız benim kızımda böyle olduğunda kayınvalidemin tavsiyesiyle nivea soft aldık biz normal yağlı krem o geçirmişti bir kerede.Çok şaşırmıştım.Ki berbattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…