• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama köpük we krem boya karışırsa bişey olur mu? acil cewap

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
173
çikolata kahve koleston köpük boyam war elimde.. daha önce boyamıştım.. biraz açık olsun diye sıcak çikolata voila aldım.. ama tek paket bulabildim bulunduğum yerde.. ikisini karıştırsam ne olur :) biri köpük biri krem boya .. rica etsem bilen biri söyler mi ? thanks :29:

Valla ben yapmıştım tatlım loreal 8 numara krein içine köpüğünün 7sini katmıştım hiçbir şey de olmamıştı bana olmadı dene önce küçük bir tutamında bir de benim 8 yoğun 7 mix gibi bir amacım vaardı senin köpüğün yoğunluğu fazla olacaksa akma sorunu yaşayabilirsin sadece gibi geliyor bana.

teşekkürler.. akma sorunu derken renkten akmamı diyorsun?

yok tatlım hani bu köpük boya ya karışımlar sıvı ama karıştırınca çalkalayıp köpük oluyor. sen kremle karıştırmayı düşündüğün için köpük oluşmaz sıvı da kremin kıvamını cıvıklaştırabilir oda boyarken sıkıntı yaratablir.

köpüğün oksidasyon kremini kullanma,yalnızca boyasını kullan,
normal oksidasyon kremi al..öyle yap, en azından risk olmaz..

kolestonun köpük boyası da zehir gibi kokuyor resmen, bir daha kullanmam..:19:

hakikaten yaa. doğru söylüyorsun köpük boya kullanırken zehirleniyorum sandım, o derecede ağır bir kokusu war.. ben öyle yapayım en iyisi.. teşekkürler

Back