• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler köpük mü?? sprey mi??

-xixxsxxixk-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
517
1
96
38
Antalya
kızlar saclarıma sekil vermek istiyorum hep aynı modellerden bıktım.. bunun için sekillendirici kullanmam gerek.. sizce köpük mü yoksa spreymi... hangisi daha iidir.a.s.

sprey cok sertlestiriyo bide bazen abartınca kırılıp pulpul oluyo toz oluyo sacta..köpük kullanmadım ama oda sert tutuyomu.. rüzgarda falan dagılırmı sac ...:S

sprey cok sertlestiriyo bide bazen abartınca kırılıp pulpul oluyo toz oluyo sacta..köpük kullanmadım ama oda sert tutuyomu.. rüzgarda falan dagılırmı sac ...:S

loreal'ın bi saç spreyi var.. pembe şişede böyle.. ıslakken sıkıyosun saça, şekil veriyosun.. çok doğal duruyo sertleşme fln yapmıyo..saçı düz ya da dalgalı yapmak için iki ayrı şişesi var. ama büyük ihtimalle ikisinin içeriği de aynıdır.. ben dalgalı için olanla saçımı düzleştirebiliyorum da çünkü=)) onu önerebilirim..

kızlar bende köpük kullanıyorum hatta son 1,5 aydır bayaa abarttım her saçımı yıkayışımdan sonra kullanıyorum size nası kullandığımıda anlatıyımda gülün biraz :sm_cool:
saçımı yıkardım kıvırcık yapmak için parmaklarımın arasına sıkar saçlarımı yumuk yumuk yapaardım ıslak duruodu gsldi yani
gelelim asıl meseleye düz yapmak içinde yine aynı şekilde saçımı köpükler sonra düzleştirici basardım meğerse saç önce düzleştirilir sonra köpükle krem gibi sürülürmüş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cahillik işte napıyım
bu arada köpükte kimyasal maddeler varmış saça zarar veriomuş :delphin:

Hepsinin mutlaka yan etkisi vardır ama bence de köpük derim Marka istersen egoiste...

kızlar saclarıma sekil vermek istiyorum hep aynı modellerden bıktım.. bunun için sekillendirici kullanmam gerek.. sizce köpük mü yoksa spreymi... hangisi daha iidir.a.s.

cnm aslında bu başlık köpük mü jöle mi şeklinde olsa daha doğru olabilirdi çünkü köpük saç şekillendirmek için kullanılır ki bence jöleye göre daha natural görünüm verir ancak sprey vermiş olduğun şeklin sabitlenmesi için kullanılır.Yani önce köpükle şekillendiriyoruz nemli saçımızı sonra kurutup spreyliyoruz ve sabitlemiş oluyoruz.yani ikisi de gerekli şekillendirme için

ben her ikisini de kullanıyorum ama köpük önceliğima.s
nivea doğal görünm veren seriden çok memnumum
banyodan sonra önce köpükle saçlarımı şekillendirip spreyle de sabitliyom gayet de güzel oluyohihoyyyt

ben sprey kullanıyorum saçlarım dalgalı zaten yıkadıktan sonra kurutup sprey sıkınca çok güzel duruyo.. bayadır kullanıyorum dökülme vs vs de yok öle pul pulda durmuo hatta farkedilmio bile bişi olduğu gayet memnunum ben spreyden..=)

Back