Pudra, Fondöten, Kapatıcılar köpük fondoten ???????????

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar almayı dusunuyorum kullanan varmı nsı acaba avonunkını alcam

ay bnde hep merak ediyordum..cildin hava almasını sağlarmış diye de biliyordum:/
ama bak şimdi hayal kırıklığına uğradım=(

ben köpük kullanıyorum meybelline
gayet güzel kaliteli daha havalı geliyor içi balon balon çünkü
krem şanti gibi alıp yüzüme dağıtıyorum
patakrem gibi hatta, hem fondoten hem pudra

ben daha önce kullanmıştım avon dan almıştım coookkk güzel tavsiye edrimmm dogal duruyo

ben avonun köpük fond.kullandım.gayet güzel yapıyo ama önce bi nemlendirici sürün bi dakika bekleyin ve fondt.uygulayın.daha kalıcı oluyo.fakat benim cildim yağlı olduğu için sivilce oluşumunu hızlandırdığını farkettim.aklınızd abulunsun

Köpük fondoten yağlı ciltler için çok daha uygun, çünkü benim cildim çok yağlı akşamdan temizlerim fakat sabah bi kalkarım yüzüm yağ içinde :) hemen köpük fondötenimi kullanırım ve tüm gün rahat ederim birde hiç çıkmıyor yüzümden, her an kullanılacak bir şey değil mesela bazen çok kuruyor ağız çevrem ozamanları kullanamıyorum pütür pütür oluyor, eğer cildin yağlıysa al derim ben çok memnunum şahsen ve bizzatt

benımde cıldım yaglı avonun kopuk pudrasını kullandım hıc memnun degılım kullanmayı bılmıyorum sanırım:) maxfaktor un lıkıt ve sıkıstırılmıs fondotenıne bayıldım benım gıbı surmesını bılmeyenler bıle cok kolaylıkla dagıtabılır ve cok dogal gorunuyor tavsıye ederım

Bende uzun süredir Avonun köpük fondoteninden kullanıyorum ama önce nemlendirici kullanıyorum.Diğer fondotenler yüzümde bas bas bağırıyordu ve yüzüme bi ton yağ sürmüş gibi hissedip rahatsız oluyordum ama köpüklü fondoten yüzümde kayboluyor ben tavsiye ederim:)

Arkadaşlar bende patakrem kullandım,markasını hatırlamıyorum ama ya flormar ya maybeline tavsiye etmiyorum cilt tipim yağlı sürim derken çok zorlandım hiç qüzel bir ürün değil.Yağlı ciltlerin köpük fondoten kullanmamasını öneririm,çünkü daha da yağlı duruyor ve kalıp gibi.Bence en güzeli likit,güneş korumalı fondotenler şu aylarda.Ben Flormar kullanıyorum.Ve çok memnunum.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…