• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Köpüğü nasıl kullanıyosunuz?

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
398
canlar yenı ılk defa kopuk aldım saçlarım hafıf dalgalı sız nasıl kullanıyosunuz?:ecrin_bebek:bilmiyorumkismile

ben saçlarıma nemliyken uyguluyorum kuruda uygulanabiliyor eline fındık büyüklüğünde sıkman yeterli oluyor saçın tutamlarına yedir tarak yardımıylada yapabilirsin ama kullanmadan önce şişeyi çalkalamalısın

Son düzenleme:
slm cnm kuru yada nemli farketmez eline sık kıvırcık yapmak istersen ellinle yumuk yumuk yap :) ama düz yapmak istersen sür sonra tara derim a.s.

bende gayet oluyo ama saçım ince telli olduğundan 1 2 saatte dalgalı yada kıvırcık olunca düşüyo saçlarım:2: normalde hafif dalgalı saçlarım benim

nedemek cnm :) ewt oluyo ama kurutma makinasının büyük ağzı var onunla da kurutursan çok güzel oluyo kıvır kıvırr süperr :dance:

ayy ne guzel hıc ugrasmadan kıvır kıvır saçlar kızlarsempatiksalakcinni,ıns benımkı de hemn dusmezbilmiyorumkismile

elvanın dedıgı gıbı kurutma makınesı ya da spreyle sabıtlersek dusmez heraldezemuszemus

bide ben köpüğü sürüp şekil verdikten sonra saç kurutma makinesinin perma başlığıyla yukarı doğru tutuyordum öyle çok güzel oluyor tavsiye ederim ama işte dediğim gibi 1 2 saat anca dayanıyor bana malesef ama sonuç harika oluyo o ayrıyerimseniben

bende gayet oluyo ama saçım ince telli olduğundan 1 2 saatte dalgalı yada kıvırcık olunca düşüyo saçlarım:2: normalde hafif dalgalı saçlarım benim

ayy o çok kötü işte pampiacım:/ benimde dalgalı kalın telli Allaha şükür bozulmuyo yapınca :lepi:

elvan sen ballıymıssın bacım benımde kalın tellı ama hafıf dalgalı pampıa gıbıbilmiyorumkismileama bı denıcemaklinialirimsmile

ewtt pampia çok çok güzel oluyo nur dediğimiz bi yaparsan güzel sonuç alırsın cnmm vereliniortak

dene nurcum sonuçları bekliyoruz yerimseniben
benimkide düşmese iyi olcak :teytey: saçlarım çok uzun belkide ondanda kaynaklanıyodur düşmesi belimi geçtia.s

allah razı olsun kızlar bugun masalı sacım yıkayınca hemen denıcem sızı ancam kızlarvereliniortakdelikafadulden

aaa olabilir pampia uzunsa düşmesi normall ama negüzelllll :)))) benimde uzundu sarı yapınca üst üste hep yandılarr :(((( şimdi biraz uzadılar tabi sarıdan vazgeçtimm mavi siyah yaptım şimi omuzlarımda uzatıcam belime kadar inşallah :)):teytey:

kızlar benım saç kalcqama gelıyo kesın duscek aam bıraz sekıllı olsun yeteraklinialirimsmile

Back