Günaydin herkese arkadaslar...mutlu haftalar....
Ömründe kilo sorunsuz bir günü olmayan benim diyet gecmisimi kisaca söyle özetleyeyim...
1.73 boyunda 93 kilo ile basladigim bir listeye uymadan kendi cabalarim ile 7 yil önce (citir 16-17 iken) 69 kiloya kadar düstüm....ardindan simarip okuldu sinavlardi derken 77 ye ciki verdim 3 yil icerisinde...bi üc yil öncesinde yine kk sayesinde dukan ile tanistim ve 3-4 ay gibi bir sürede (dukan icin cok fazla bir zaman) 70 kiloya düstüm...ben yine sevindirik olmusken evlilik araya geldi evlenenen kadar 75 evlendikten sonra iki yil gecti 81.9 bugün itibariyle görmüs bulunmaktayim....Kilo alan sadece ben olunca Koca da hic bu tarz problem olmadigi icin diyet yapmakta hayli zor....neyseki kiz triplerimi aglama zirlamalarimi har vurup harman savurmadigim icin haftsonu kullandim ben artik diyet yapmak istiyorumdan girip hic bir kiyafetlerim olmuyor dan devam edip kendimi cok mutsuz hissediyorum ile noktalayinca...onayi da kaptik .....Ne zamandir su Seyda Coskunu takip ediyorum Hatub ac birakiyor ama iyi gaz veriyor...Neyse diyecegim o ki Bugün 81.9 kg baslayip 65 e kadar birakmayip kapaticam bu kilo defterini....Güngün buradan paylasma yapicam canlarim beni takip edin gazlayin anacim