- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
- Konu Sahibi Yuksek_Voltaj
-
Geçmiş olsun .. Tabiki hep öyle olmayacak :) gerçek dişler takıldıktan sonra en fazla 1 hafta sızı olur o da yapım aşamasındaki darbeler tahrişlerden dolayı.. Sonra bişeyin kalmayacak inşallah.. Kendi dişinden hiçbi farkı olmayacak ben 9 yıldır kullanıyorumMerhaba hanımlar.
Geçtiğimiz cumartesi randevum vardı.köpek dişinin iki yanındaki bir dişim yok.yaptırmak için çok araştırdım.
İmplanta karar verdim fakat dişte kayma olmuş ve takılan dişin yanındaki dişlerde kesilip kaplama olacaktı.implantın bekleme süreci ,vücudun kabul etmeme durumu ve diğer iki dişimide feda etmem bana mantıklı gelmedi.köprü yapılması hem fiyat hemde süreç açısından daha cazip geldi.zirkonyum istedim ama arka diş görünmüyor diye yapmayalım porselen olsun dedi.doktorum çok iyi Allah var çok temiz ve nazik çalıştı.
Kesilen dişimin biri dolguluydu ve geçici kaplama yapılmadı.dolgulu olan bayağı sızlıyor çay içmeye hasret kaldım.dün akşam prova vardı takıldı çıkarıldı hepsi tamam ama mumla alalım dedi sanırım. uyuşukken onla bakmıştı dün tabiki uyuşuk değildi.kolay kolay ah vah demeyen biriyim ama ; aman yarabbi o nasıl sızıdır.5 dakika ısırarak bekledim ama evde olsam yatıp yuvarlanırdım.yatana kadar sızı geçmedi.
Yarın takılacak yetişmezse cumartesi olacak.takılıncada biraz sızlar dedi ama böyle mi olacak?
Başlarım dişine deyip söktürtmem inşaallah
Çok teşekkür ederim :)Geçmiş olsun .. Tabiki hep öyle olmayacak :) gerçek dişler takıldıktan sonra en fazla 1 hafta sızı olur o da yapım aşamasındaki darbeler tahrişlerden dolayı.. Sonra bişeyin kalmayacak inşallah.. Kendi dişinden hiçbi farkı olmayacak ben 9 yıldır kullanıyorum
İnşallah canım siziya da ben hafif ağrı kesiciler ile çare bulmuştum.. Sen zikron değil normal porselen yaptırdın dimi şimdiÇok teşekkür ederim :)
Dişler prova edildi cumartesi tam takılacaktı ama 1 milim açıklık var diye çıkarılıp gönderildi.yarın takılacak inşallah.
Aslında benim bu denli diş sızımın sebebi dolgum düşmüş, çok hava alıyordu birde hassasiyeti artmış dolduruldu şimdi.
Büyük kısmı bitti sanki gerisi de İnşallah kolay geçer artık.
Evet metal destekli porselen oldu.zirkonyum istemiştim ama " arka diş ,eğer ön olsaydı mantıklı olurdu sadece maddi külfeti olur " dedi.inşaallah pişman olmam.İnşallah canım siziya da ben hafif ağrı kesiciler ile çare bulmuştum.. Sen zikron değil normal porselen yaptırdın dimi şimdi
Benim ön 4 tanesi metal destekli porselen ... Memnunum çok sağlam 9 yıldır kullanıyorum ama bende şimdi değiştirip zirkon yapmak istiyorumEvet metal destekli porselen oldu.zirkonyum istemiştim ama " arka diş ,eğer ön olsaydı mantıklı olurdu sadece maddi külfeti olur " dedi.inşaallah pişman olmam.
Sizinkide porselen mi?
Çok geçmiş olsun.dişler kesilirken hissetmiyorsunuz zaten.haftaya benim de randevum car kopru olacak. birde 2 aydur dolgum dustu. geceleri felaketim oluyor.
kopru zor bi islem mi yani hanimlar
Maşallah.Eşiminde azıdan 8 tane var oda 11 sene oldu yaptıralı memnundu ama geçenlerde kırıldı bir tanesinin metali.Benim ön 4 tanesi metal destekli porselen ... Memnunum çok sağlam 9 yıldır kullanıyorum ama bende şimdi değiştirip zirkon yapmak istiyorum
Senin önler kendi dişinmi Canım..Maşallah.Eşiminde azıdan 8 tane var oda 11 sene oldu yaptıralı memnundu ama geçenlerde kırıldı bir tanesinin metali.
Zirconium ile farkı sanırım ışığı geçirme özelliği.Cidden önlerde bayağı farkediyor.bende ön dişlerden değişirsem kesinlikle zirconium yaptırırım.birde fiyat farkı vardı.
Evet.benim sadece köpek dişin yanında bulunan küçük azı diş kesildi ,bir boşluk (çekilen diş),sonra bir büyük azı diş kesildi.yani bir yapay diş 2 de kaplamam oluyor.Senin önler kendi dişinmi Canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?