• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprü Yaptıran var mı?

nesemese

Mevlam bizi koru..
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
3.621
6
116
İstanbul
Kızlar çıkan dişin yerine köprü yaptıran var mı? Memnun musunuz? Rahatça o kısımla yemek yenebiliyor mu?

Kızlar çıkan dişin yerine köprü yaptıran var mı? Memnun musunuz? Rahatça o kısımla yemek yenebiliyor mu?

Canım bende eskiden de köprü vardı çok rahattım ,şimdi yeni yaptırdım önde 8 tane porselen kaplama var .Hem görsel açıdan hem fonksiyonel olarak süper .Çok rahat yiyebiliyorsun ,ısırmada da bir problem yok yerimseniben

Çok teşekkürler rosenoire, bugün dişçiden kaçtım korkumdan. Köprü hiç rahat değil dediler. Ben de korktum. Bide yirmilik dişlerimi çıkarıyormuşum, felaket ağrım var.

Bendede çekilen dişlerim için köprü yapıldı var iki tane ama içleri boş ve aralarında da yani dişeti ile diş arasında boşluk var konşurken sanki harfler ordan fırlıyormuş gibi oluyor:çok üzgünüm:

Bendede çekilen dişlerim için köprü yapıldı var iki tane ama içleri boş ve aralarında da yani dişeti ile diş arasında boşluk var konşurken sanki harfler ordan fırlıyormuş gibi oluyor:çok üzgünüm:

sanırım senin köprün iyi yapılmamış ,Çünkü iyi yapılan bir köprüde diş eti ve diş arasında boşluk olmuyor .Benim eskiden yaptırdığım köprüde aynen senin dediğin gibi bir boşluk vardı .Ama yeni yaptırdığım köprü metal destekli olmasına rağmen inanılmaz estetik ve doğal .Diş eti ile uyumlu ,Bence yapan doktorla konuş derim .Doktorun bilgisi ve yeniliklere açık olması çok önemli .Yoksa zirkonyum veya metal destekli porselenin estetik açıdan hiçbir farkı yok .En önemli şey doktor ,laboratuar ,hasta işbirliği .a.s.

Son düzenleme:
Kızlar randevumu iptal ettim, bu kadar stres yaptıktan sonra biraz daha zaman vemek istiyorum kendime, oturamıyacağım o koltuğa. Bir dolgu için gidiyorum aylarca gel git, hiç işi bitmiyor, en iyisi hiç başlamamak galiba.

Kızlar randevumu iptal ettim, bu kadar stres yaptıktan sonra biraz daha zaman vemek istiyorum kendime, oturamıyacağım o koltuğa. Bir dolgu için gidiyorum aylarca gel git, hiç işi bitmiyor, en iyisi hiç başlamamak galiba.

cnm ,bir konuda çok haklısın gerçekten iş bitmiyor uzadıkça uzuyor ,bu da insanı sıkıntıya sokuyor .Ama ihtiyacın varsa korkma derim .Şeniz

Alt dislerimin iki tarafida tamamen kopru,14 yasinda dis kaybetmeye basladim,koprulerimden cok ama cok memnunum,yaklasik olarak sol tarafi 15,sag tarafida 12 yildir kullaniyorum ve maasallah hicbir sikayetim olmadi,iyi bir disciye yaptirildiginda hic problem olmuyor ama yapilma asamasinda biraz sikinti yasyorsunuz tabii,o kadarda olacak.

Merhaba
Ben yenı yaptırdım.Değil yemek nerdeyse ceviz bıle kırabıleceğim.Çok Çok memnunum.Estetık olarak da muhteşem oldu.Diş doktorumun telefonunu yazayım.Bır görüşün ıstersenız.Kendısı bağdat caddesınde ama ücretlerı çok çok makul.Üstelık krd kartına teksıt de yapıyor.Ve çok kısa sürede degfalarca gıtmeden çok güzel ce sağlam dişlere sahip oldum
sevgıler canım

Canım böyle raklam vermek yasak sanırım, istersen sil.

Bende erken yaşta diş kaybetmeye başladım ailem bu konularda ilgisiz olduğundan çalışmaya başladığımda dişlerimi toparlattım ağzımda 4 tane köprü var yalnızca önlerdekiler kendi dişlerim.3 köprümden memnunum ancak biri çok uzun oldu ve kırıldı tekrar yaptırmak zorunda kaldım.Onun dışında çok memnunum eğer böyle bir imkan olmasaydı nasıl ağzımı açabilir nasıl gülebilirdim bilmiyorum.

canım eğer arada boşluk varsa diğer diş boş olan yere doğru kayma yapıyor ve bu şekilde köprü yapma imkanını kaybedersin.bence yap benimde var azılarım hep köprü valla en sert şeyleri bile yiye biliyorum.kolay gelsin

Dişime bikaç gün once zirkonyum köprü yaptırdım veee peltek konuşuruyorum. Ben hep böyle mi kalcam. :(( çok Üzgünümm

Kızlar köprü yaptırıyorum eksik dişlerimin yerine. Bugun gittim 5 dişimi aşıttı ölçü aldı yarın geçici olanları takacak gerçeği de 14 şubatta (ne romantik)
Ben ilk defa diş aşıttırdim daha once dolgu bile yaptirmamistim. Bu kesim islemini yaptirmadan once internette çok arastirdim kimse yazmamis bu aşamada ne yaşadığını ben anlatayım.

Igne yaptığı için hissetmiyorsun iğne yaparken evet yakıyor ama geçiyor kısa surede dişleri aşıtirken agziniza su doluyo sesini anlatmama gerek yok herhalde o ses olmasa hiç sorun yok zaten o ses insani tedirgin ediyor sadece. Acı yok ama sürekli ağzı açık tutmak yorucu yutkunma isteği duyuyorsunuz ama agzinizin içi dişin tozuyla dolduğu için onu yutma durumunuz mevcut zaten doktor yutma diyor. Bir de bende anksiyete bozukluğu var çok çabuk sıkılıyorum buna rağmen dayandım. Ama gerekmiyorsa kendi dişlerinizi elletmeyin kimseye benimkiler gerçekten iş goremez hale gelmişti artik ondan yaptirdim.

Ben devlet hastanesinde kendi diş doktoruma yaptırıyorum babamın sigortasindan yararlaniyorum emekli sandıği emeklisi 8 diş için 68.5 tl ödedim.

Sorusu olan varsa yanıt verebilirim.

Back