Köprü tedavisi, deneyimi olanlar yardim????

Nur_34_meLankoLik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
41
7
36
Tekirdağ
Kizlar ben 3 tane azi diş cektirdim simdi yerine köprü tedawisi yapilicak 3 gün once diş kesimim yapildi fakat arkada bi 20lik disim vardi 0nuda kesmis. Tam bilemedim ama kestigi yerden de sanirim iltihap oluşmus. Cuma gunu dişlerim takiklicak.Hafta ici gidip gostericem. 20lik dişi cekmesi gerekmiymuydu? Bide kestigi dişlerim halen sizliyo uzerleri çuruk gibi siyahliklar 0luşmus ve sizladigi icin cok zor yemek yiyorum. Benimle ayni durumi yaşayan 0ldu mu? Köprü yaptiran arkadaslarin deneyimlerini alabilkirmiyim?

Annemin koprusude 20 lik dislerinden birine bagli. Yani tam yirmilik disin yaninda ki disi yok. Eger yirmilik disi olmasaydi o disede kopru yapma sansi olmazdi. Yani yirmilik disinizde bi sikinti yoksa kopru yapilabilir gordugum kadari ile yine de doktorunuza sorun aklinizdakileri gecmis olsun.

Benim bir dişime metal destekli porselen köprü yapılacak.implant düşündük ama zamanla diş boşluğu küçülmüş .yandaki ikisi kesilecek ve kaplama olacak deyince köprü daha mantıklı geldi.birde implantın süreci uzun ve pahalı yani her halükarda kesilecekti.

Cumartesi iki dişim kesildi ama geçici kaplama takılmadı boş şuan.bugün metali gelecek prova var cumartesi akşamda kalıcı takılacak.

Kesilen bir dişim dolguluydu sadece o sızlıyor diğeri gayet iyi.dr demişti bir iki gün sızlayabilir diye.birde takılan da birkaç gün sızlar diyor.sizinki nasıl şuan?

Bende köprü var bi sıkıntı yaşamadım 9 yıldır kullanıyorum endişelenme kendi dişinden farksız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…