Köpeklerimi zehirlediler, evcil besleyenler lütfen dikkat

Bilemiyorum ki canım. Henüz bizim oralara bulaşmadı bu tür şeyler. Mahallede sabit bir kaç tane köpek var. Onlara bakan bir kaç komşu. biz de elimizden geldiği kadar Allah rızası için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Keşke şartlar daha güzel olabilse..

Ay ne güzel, çok sevindim köpekler için. Bizde ilk başta öyle bakıyorduk benimkilerle, sonra tamamen sahiplendik, 5 yıldır aile fertlerimizin ikisi 4 patili.

Amiiin.
Çünkü o zehirlenen hayvanlar can verirken çok acı çekiyorlar. Gerçek bir insanın vicdanı kaldırmaz bunu.

Evet. Bir video izlemiştim zehirlemişler yavrum nasıl titreye titreye can cekişerek öldü. Ağlaya ağlaya izledim, mahvoldum. Bunu yapanların vicdanı yok. Eve gider cocugunu yavrum kuzum diye sever. Ama elleri kanlı pislikler.

Ay ne güzel, çok sevindim köpekler için. Bizde ilk başta öyle bakıyorduk benimkilerle, sonra tamamen sahiplendik, 5 yıldır aile fertlerimizin ikisi 4 patili.
Ben o sorumluluğu alamam. Bakacak yerimiz de yok zaten. Sabah 7 akşam 7,30 hep dışardayım. Hayvan bakıp onları süs niyetine taşıyan insanlara çok kızıyorum. Eve hapsediyor gibi gibi.
Aslında doğal yaşam alanı yaratilsek keşke... Bu dünya hepimizin de yaşamasını bilmiyoruz.

Evet. Bir video izlemiştim zehirlemişler yavrum nasıl titreye titreye can cekişerek öldü. Ağlaya ağlaya izledim, mahvoldum. Bunu yapanların vicdanı yok. Eve gider cocugunu yavrum kuzum diye sever. Ama elleri kanlı pislikler.

Canım işte o titreme esnasında verilecek bir panzehir ilaç mevcut. Ben köpeklerimin ikisin de o aşamada kurtardım. Konuyu açma sebebim de budur. Ben öncesinde bilmiyordum ilaç mevcutluğunu, hayvan sahibi herkes bilgilensin, veterinerine danışsın, elinde ne olur ne olmaz bulunsun diye açtım bu konuyu.

Canım işte o titreme esnasında verilecek bir panzehir ilaç mevcut. Ben köpeklerimin ikisin de o aşamada kurtardım. Konuyu açma sebebim de budur. Ben öncesinde bilmiyordum ilaç mevcutluğunu, hayvan sahibi herkes bilgilensin, veterinerine danışsın, elinde ne olur ne olmaz bulunsun diye açtım bu konuyu.

Çok iyi yapmışsın. Demek ki o videoyu cekenler bilmiyorlardı bunu belki de kaç bebeğin canını kurtaracak bu haber. İnşallah yani.

Ben o sorumluluğu alamam. Bakacak yerimiz de yok zaten. Sabah 7 akşam 7,30 hep dışardayım. Hayvan bakıp onları süs niyetine taşıyan insanlara çok kızıyorum. Eve hapsediyor gibi gibi.
Aslında doğal yaşam alanı yaratilsek keşke... Bu dünya hepimizin de yaşamasını bilmiyoruz.

Onlara bakıyor olmanız yeter zaten İpekcim. Yanından geçerken sevgi dolu bi bakış attığında bile huzurlu huzurlu yatıyorlar.

Bende çok kızıyorum. Hele Petshoplardan bu işin ticaretini yapan insanlardan nefret ediyorum.

Allah senden, senin gibilerden, su ekmek sevgi veren, barınak veren hatta onlara sevmiyor olsa bile eziyet etmeyen herkesten razı olsun.

Bu Canlarımiza kiyanlar geceleri uykuya hasret kalsinlar o canlarimizin çığlıkları uyutmasin onlari. Acayip sinirlendim . Benimde var bi tane evde sayisizca dışarıda.

Benim bir arkadaşımın da kendi tasmalı köpeği ölmüştü bu belediyenin sokağa bıraktığı zehirli etlerle. Bu işi yapan yaptıran kim varsa kazandığı parayı nasıl çocuklarının boğazından geçiriyor utanmadan hiç anlamıyorum. Allah böyle insanlardan uzak etsin. Zavallı hayvanlar kim bilir nasıl bir çaresizlik içinde çırpınıyorlar, zaten sokak köpeklerinin insanlardan çekmediği kalmıyor ölümleri de bu etlerden oluyor.

Benim bir arkadaşımın da kendi tasmalı köpeği ölmüştü bu belediyenin sokağa bıraktığı zehirli etlerle. Bu işi yapan yaptıran kim varsa kazandığı parayı nasıl çocuklarının boğazından geçiriyor utanmadan hiç anlamıyorum. Allah böyle insanlardan uzak etsin. Zavallı hayvanlar kim bilir nasıl bir çaresizlik içinde çırpınıyorlar, zaten sokak köpeklerinin insanlardan çekmediği kalmıyor ölümleri de bu etlerden oluyor.
Adi uzerinde sokak kopegi?. Ya biz her hafta beslemeye cikiyoruz. Bos arazide sehir icinde fakat evlere yakin degil kendine yer edinen canlari beslerken adamin biri durdu yanimizda beklemeyin onlari dio. Bize saldırıolar dio. Yau yuruyerek gecilecek yer degil ki. Sanayi arkasi ıssız bi yer. Bu insan denen canavarlara gore dunyada sadece insan denen canavat yaşasın. Hayir bu canlar nereye gitsin?sen ben o beslemesin ne yapsin?.birbirini mi yesimler.Ooff of BIRAZCIK VICDAN....

Bu zavallılar insanlar tarafından şiddet görür ve aç kalırlarsa saldırır yani bizim iğrençliklerimiz yüzünden hırçınlaşırlar. Heryere el koyduk dağ tepe ova park heryer bizim bu hayvanlar buraya gökten inmedi burdaydılar onlar bizimle paylaşıyor ama biz dünyanın hakimi imsanoğlu denen vahşi hep katlediyoruz. Doğayı, hayvanları, insanları katleden canileriz. Biz derdimizi anlatıyoruz onların söyleyecek sözleri yok ama bakışlarını bi okuyabilsek. Offfff çok canım yanıyor kusura bakmayın uzatıyorum ama heryerde vahşet var yüreğim kaldırmıyor. Hayvanlara eziyet eden ölemesin sürünsün rabbime canımı al diye yalvarsın inş

X