Köpeklerimi zehirlediler, evcil besleyenler lütfen dikkat

Harikkkaaaaa yapmışlar
Zaten yasayacaklari alanlari gasp ettik
Zaten yolda gorsek hostlayip taş atiyoruz
Zaten bi parca ekmek ,su verecek vicdanimiz da yok
Hayvanlarin bir cani var onuda alalim
Gitsin tabi...

Onlar hayvan değil, bunları onlara yapanlar gerçekten hayvan bence Sivriköşe.
Sevmeyebilir insanlar okey, korkabilir okey, sahipli köpek zaten absürd ama sokak köpeklerini ne diye hemde canavarca (inanılmaz korkup acı çekiyorlar bugün gördüm) öldürürsün ki?
Barınak yapmak bu kadar mı zor?
Hele ki neden terk edilir ki sahiplenilmiş evciller?

Ben o iki köpeğimi sokaktan aldım sahiplendim. Saf kan alman kurdu yavrusuyla komşum tarafından sokağa terk edilmişti. Kıyamadım sahiplendim. 5 yıldır benimleler. Bu terk etme konusu da canımı ayrıca acıtıyor zaten.

neye dönüşüyor bu insanlar? dünya sadece onların sanki.çok sinirleniyorum ya.ben de veterinerime bu ilacı sorucam,benim de yanımda olsun nolur nolmaz

Bu insanların neden bu kadar kanı bozuk anlamıyorum. Onlarda can onlarda evlat...
Vicdan yoksunu şerefsizler...
Arkadaşım bilgilendirdiğin için çok sağ ol.
Benimde parkta baktığım 2 köpeğim 2 haftadır yok ortada her yere baktım bulamadım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
İyiki varsınız iyi insanlar...

neye dönüşüyor bu insanlar? dünya sadece onların sanki.çok sinirleniyorum ya.ben de veterinerime bu ilacı sorucam,benim de yanımda olsun nolur nolmaz

İyi yaparsın canım ama dikkat edilmesi gerek o da zehir çünkü. Rabbim yardımcıları olsun hepsinin.

Bu insanların neden bu kadar kanı bozuk anlamıyorum. Onlarda can onlarda evlat...
Vicdan yoksunu şerefsizler...
Arkadaşım bilgilendirdiğin için çok sağ ol.
Benimde parkta baktığım 2 köpeğim 2 haftadır yok ortada her yere baktım bulamadım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
İyiki varsınız iyi insanlar...

İnşallah başlarına bir şey gelmemiştir. Erkekler mi?
Eğer öyleyse çiftleşmeye hazır bir dişi köpeğin peşinden gitmiş olabilirler. 2-3 hafta resmen kapılarında yatıyorlar çünkü :oops: İnşallah öyledir.

Ne de mükemmel çözüm bulmuşlar!!

hayvanlar zaten bu sıcakta barınaksız,aç,susuz. Çare bu mu?

Çok üzüldüm gerçekten.
Vicdan ,merhamet kalmamış.

Bu belediyeleri Allah ıslah etsin. Kimsesiz ve ailesiz diye sokakta yaşayan bir insanı öldürmekten ne farkı var ki bunun. Nasıl bir vicdan ve bir beyindir (!) bu. Onların görevi o hayvanlara bakmak öldürmek yasal birşey olamaz. Bir cana kıyıyorsun ya ne kadar kolay birşey bu onlar için..

Kimisi sokakta ezilen belkide yaşama umudu bile olmayan bir sokak hayvanı için çılgınca koşturur, zaman para emek harcar, başkası gelir gaddarca onları öldürür.

Bide köpek öldürmek sevapmış, sünnetmiş diyen kara cahiller var ve buna inanıp onları hunnarca katleden caniler
:mad::mad:

O hayvanlara mama verince, onları sevince gözleriyle sana göz kırpmaları minnetini göstermeleri, ne güzel duygular. Sevap olan bu işte öldürmek olamaz..

Allah bir karıncanın bile hesabını soracak....

Geçmiş olsun, kahredici bir olay. Sokaktaki canlar sizin yavrular kadar şanslı değilmiş, ne yazık.
Bizim de köpeğimizi zehirlemişlerdi yıllar önce. Kim, neden yaptı bilmiyoruz hala. İnsanlar çok bencil, çok acımasız.
Bu canavarlığı bir yerlere duyurun lütfen. Örneğin Haytap'a... Hiçbir sonuç alınamasa bile, en azından birilerinin gözlerinin üzerlerinde olduğunu bilip, belki bir daha aynı katliama kalkışmazlar, bir kaç can sizin sayenizde kurtulur.

Kopeklerden cok korkarim ama bu onlarin olmesi gerektigini gostermez belediye sanirim bu yuzden olduruyor ama cok sacma bence bizleri bilinclendirseler daha faydali oluruz

İnşallah başlarına bir şey gelmemiştir. Erkekler mi?
Eğer öyleyse çiftleşmeye hazır bir dişi köpeğin peşinden gitmiş olabilirler. 2-3 hafta resmen kapılarında yatıyorlar çünkü :oops: İnşallah öyledir.
Umarım öyledir diyeceğim ama parktaki 2 köpek birden mi gitti?
Çok merak ediyorum onları...

olmayan vicdanla yapıyorlar,vicdanları çok para etmiş belliki satmışlar,töbe ya ne vicdanı mıllet yemiş kafayı,bizim evin önunde ıkı katlı evde köpek var,çok eziyet görüyor,bağırıyor,çok fena ınsnaların elınde,belediyeyı aradım,aşıları tamam dedi,kabul etmıyorum işkence görüyor,zulum görüyor deıdm,sanane hanfendı denıldı,sonradan öğrendım,aynı sıyası patrıden imişler,bişey yapamadım,hayvan haklarını aradım,sahıp çıkmadı

Bu kadar'da yuh artik ya !
Abimin bir köpegi var ... ister inan ister inanma yegen gibi seviyorum :KK43: Ben aglayinca o hemen gelir kafasiyla oksar beni :KK43:
agizi var dili yok ... insanlar nasil yapar böyle barbarca birseyi anlamiyorum ya :KK43: Ellerine kalplerine koysunlar biraz ...

Hayvanlari can'dan saymiyorlar ... maalesef bu böyle :KK43:

Geçmiş olsun, kahredici bir olay. Sokaktaki canlar sizin yavrular kadar şanslı değilmiş, ne yazık.
Bizim de köpeğimizi zehirlemişlerdi yıllar önce. Kim, neden yaptı bilmiyoruz hala. İnsanlar çok bencil, çok acımasız.
Bu canavarlığı bir yerlere duyurun lütfen. Örneğin Haytap'a... Hiçbir sonuç alınamasa bile, en azından birilerinin gözlerinin üzerlerinde olduğunu bilip, belki bir daha aynı katliama kalkışmazlar, bir kaç can sizin sayenizde kurtulur.

İmkanım olsa keşke hepsini sahiplenebilsem. Anca 2 tanesini alabildim.

Sabah belediyeyle görüştüm "hayvan haklarından" dolayı "belediye köpek zehirliyor" suçlamalarından korktukları için kendilerinin bir şey yapmadıklarını ancak ellerinde 50-100 şikayet dilekçesi bulunduğunu ona rağmen hayvanlara kendilerinin bir şey yapmadıklarını söylediler.

Şikayetçi olanlar, biz bir şey yapmayınca gelip kendilerinin yapacaklarını söylüyor dedi. Belki öyle olmuştur dedi.

Ne denir ki Allah herkese vicdan merhamet versin.

Bugün gazete yazıyordu zehirli et atıldığını.
Kötü bir durum hayvanlar için. Sokaklar dolup taşıyor kedi, köpekten,insanların çoğu korktuğu için taş atıyor, tekme atıyor uzaklaştırmak için. Aslında ne kadar korumasız ve masumlar, istedikleri bir kap su ve yemek. Bu da doğal sadaka aslında. Havaların sıcak olduğu şu günlerde herkes kapısının önüne bir kap su koysa ne güzel olur. Kışın zaten soğuktan yemek bulamıyorlar. Barınakların durumu ortada. İnsanımız ne kadar kıymetli ki hayvanımız kıymetli olsun..

Bugün gazete yazıyordu zehirli et atıldığını.
Kötü bir durum hayvanlar için. Sokaklar dolup taşıyor kedi, köpekten,insanların çoğu korktuğu için taş atıyor, tekme atıyor uzaklaştırmak için. Aslında ne kadar korumasız ve masumlar, istedikleri bir kap su ve yemek. Bu da doğal sadaka aslında. Havaların sıcak olduğu şu günlerde herkes kapısının önüne bir kap su koysa ne güzel olur. Kışın zaten soğuktan yemek bulamıyorlar. Barınakların durumu ortada. İnsanımız ne kadar kıymetli ki hayvanımız kıymetli olsun..

İpek, ben o su kaplarına da başkaları tarafından ilaç vs. konulduğunu düşünmeye başladım.
Artık hiç güvenim kalmadı. Yanlış anlaşılmasın, su bırakan insanların değilde, sokaklarda öldürmek için hayvanları gözetleyenlerin birşeyler koyduklarını düşünüyorum.

İpek, ben o su kaplarına da başkaları tarafından ilaç vs. konulduğunu düşünmeye başladım.
Artık hiç güvenim kalmadı. Yanlış anlaşılmasın, su bırakan insanların değilde, sokaklarda öldürmek için hayvanları gözetleyenlerin birşeyler koyduklarını düşünüyorum.
Bilemiyorum ki canım. Henüz bizim oralara bulaşmadı bu tür şeyler. Mahallede sabit bir kaç tane köpek var. Onlara bakan bir kaç komşu. biz de elimizden geldiği kadar Allah rızası için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Keşke şartlar daha güzel olabilse..

Bunu yapanlarda zehirlenip kıvrana kıvrana, can cekişerek gebersinler. Zerre değerleri yok gözümde.

X