Gecmiş olsun çok şükür hemen farkedip kurtarmıssınız
Niye böyle bişey yapmışlar ki
İnsanoğlu nasılda kolay bır canlıya kıyabiliyor aklım almıyorÇok teşekkürler.
Sanırım sokak köpeklerini öldürmek için. Oraya buraya zehirli et atıyorlarmış. Benimkiler de tuvalete çıkınca yemişler. Şükür kurtuldular.
Geçmiş olsunneyse ki kurtarmissiniz
Çok geçimş olsun
İnsanoğlu nasılda kolay bır canlıya kıyabiliyor aklım almıyor
Buldukları muhtesem çözüme bak
Okurken bıle hıssettım inanTeşekkürler.
Ne kötü dimi. Resmen can çekişiyorlar ya bi görseydin. Yatıp kaldı tükürülker çıkıyor. İlaç gelinceye kadar sakinleştirmek için yanına oturdum, başını okşadım hep, o da daha da sokulmak için uğraşıyor. Resmen nolur kurtar beni diyor ya.
Hala tam kurtulmadım etkisinden.
çok geçmiş olsun benim kopeğimde zehirlenmişti(6 yaşına golden) Belediye zehirli kemik atıyor sokak hayvanlarını böyle öldürmek için. Bizimkinide eve götürüyodum tamda cadde üstünden geçeceğiz ağzı bir anda köpürmeye başladı çok afedersiniz çok cıvık bir şekilde sokağa bırakmaya başladı titriyodu ve araba seslerinden çevresinde olup bitenden o kadar korktukki tasmadan çıktı daire çizmeye başladı etrafımda. Hemen veterinere götürdük kusturdular orda mavi mavi bişeyler çıktı. Bende bilmiyodum panzehir olduğunu teşekkür ederim veterinere danışıcam hemen çünkü resmen artık dolaştırmaktan korkuyorum yine o tarz bişey olacak diye
olmayan vicdanla yapıyorlar,vicdanları çok para etmiş belliki satmışlar,töbe ya ne vicdanı mıllet yemiş kafayı,bizim evin önunde ıkı katlı evde köpek var,çok eziyet görüyor,bağırıyor,çok fena ınsnaların elınde,belediyeyı aradım,aşıları tamam dedi,kabul etmıyorum işkence görüyor,zulum görüyor deıdm,sanane hanfendı denıldı,sonradan öğrendım,aynı sıyası patrıden imişler,bişey yapamadım,hayvan haklarını aradım,sahıp çıkmadıne istiyorlar hayvanlardan anlamiyorum ki ya... hangi vicdanla yapiyorlar böyle birsey
olmayan vicdanla yapıyorlar,vicdanları çok para etmiş belliki satmışlar,töbe ya ne vicdanı mıllet yemiş kafayı,bizim evin önunde ıkı katlı evde köpek var,çok eziyet görüyor,bağırıyor,çok fena ınsnaların elınde,belediyeyı aradım,aşıları tamam dedi,kabul etmıyorum işkence görüyor,zulum görüyor deıdm,sanane hanfendı denıldı,sonradan öğrendım,aynı sıyası patrıden imişler,bişey yapamadım,hayvan haklarını aradım,sahıp çıkmadı
su kabı bırakıyoruzda içine çok kum atıyolar hatta çokafadersiniz çocuğunun ihtiyacını oraya karşılatan gördüm yaSokağa bırakılan su kaplarından rahatsız olan insanlardan bir şey beklememek lazımmış, bunu anladım. Bugün çok daha iyi anladım.
canım ya çok üzüldüm gerçekten
su kabı bırakıyoruzda içine çok kum atıyolar hatta çokafadersiniz çocuğunun ihtiyacını oraya karşılatan gördüm ya