Köpekleri 'içine cin kaçtı' diye bunu yaptılar!

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
293.035
602.909
43
Bu dünya güzeli Pekinezleri barınak kenarına atıp kaçtılar. Nedeni ise ‘içlerine cin kaçması’! Ne acı ki, insanoğlu bakamayacağı hayvanı alıp sonra da bir yol kenarına bırakıp kaçabiliyor.

İşte bu kara kışta, barınak kenarına terk edilen baba-oğul Pekinezlerin hikayesi…

Yedikule Hayvan Barınağı'nda gönüllü Meral Olcay Facebook’ta fotoğraflarını paylaştığı Pekinezlerle ilgili şu notu düştü:

“Barınağı arayan bir kişi evin yaşlı nenesinin hastalandığını ve iyileşemediğini söyledi. Evdeki Pekinezlerin içine cin kaçtığı için nenesinin iyileşemediğini söyledi.

Nenenin de buna inandığını ve bu köpeklerin evden uzaklaştırılması gerektiğini belirtti. Kendisine bu davranışın doğru olmadığı konusunda bilgi verildi. Telefondaki kişi bu konuşma üzerine ikna oldu ve ‘Haklısınız’ dedi. Oysa ikna olmamış ve bu kış şartlarında el kadar köpekleri barınak kenarına atıp kaçmışlar! Tesadüfen barınak sokağına giren araç olayı görüyor ve köpeklerden birini yakalayıp, bize getiriyor.

Diğer Pekinez ise araziye fırlıyor. Bunun üzerine tüm personel seferber olup sadece barınak arazisine değil civar yerlere de bakılıyor ve sonunda yol kenarında diğer köpekçik de bulunuyor. Eğer yakalanmasaydı soğuktan donacaktı. Bulunduğunda minik Pekinezin gözleri soğuktan ve korkudan faltaşı gibi açılmıştı”

İsimlerini Rüzgar ve Ayaz koyduğu Pekinezlere şimdi yuva aranıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/kopekleri-icine-cin-kacti-diye-bunu-yaptilar-40035278

Hayvanlar belli ki yaşlı. Torun müsveddesi yaşlı köpeklere bakmak zor geldiği için bahane bularak bırakmadıysa ne olayım.

Köpekleri sokağa atmak için güzel bahane bulmuşlar pislikler.
Yedikule Barınağına giderdim.Meral Hanım ile de tanıştım.
O civarda oturanlar gazete ,makarna vs köpeklerin yiyebileceği ne varsa götürsün.
O barınağin hali içler acısıydı.
Collie cinsinden tutun da Golden REtreıval a hatta Dalmaçyalıya kadar sokağa atılan köpekler vardı.
Bu cinsleri alabilecek insanların hali vakti yerindedir diye düşünüyorum.
Paraları var ama vicdanları ve kültürleri yok demek ki.
Bir kaç yıldır gitmiyorum.
Şimdi nasıl bilmem.

ahhhhhhhh bu cahillikkk.. ne bela bişeyyy..

Bu zavallı yavruları atanların içine bir şeyler girmiş gibi..
Allah böyle insanlara akıl ve merhamet versin
Kesinlikle katılıyorum böyle saçma sapan bir bahane mi olur.

Türkiyede genellikle olan birsey sıkıldılar attılar hayvanciklari yazık günah.

Canlarım benım nede guzelsiniz

Allahım nasıl da korkmuşlarrr minikler yaaa... bu kadar da olmaz dedirtecek seviyede bir cahillik sergilemisler resmen... neyse ki yavrucaklar ölmeden barınağa yetismisler

Kıyamam ya ne hale gelmişler
Cahillikte sınır tanımıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…