Kopeklere atılan dayak!!

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
ANTALYA'da, merkeze bağlı Duacı Köyü'ndeki köpek eğitim merkezine eğitim amaçlı bırakılan köpeklere dayak atılması kamera görüntülerine yansıdı.Köpeklerin bakımını yapan iki çalışandan biri, kafeslerdeki hayvanları tek tek döverken bir taraftan da küfür yağdırdı. Köpeklere tekme, tokat ve demir sopayla vuran kişi, yaptıklarını da yanındaki diğer kişiye anlattı. Çalışanın köpekleri döverken "Böldüm parçaladım seni. Resmen ama ruhunda var senin dayak yemek", "Canları da yanmıyor haa, elim acıyor gıkını çıkarmıyor, görüyon demi. Elim acıyor yemin ederim. Böyle bildiğin çakıyom tokadı, sana vursam ah uh dersin, bağırırdın. Ama bu hiç, nasıl bir can var" sözleri görüntülere yansıdı.Konuyla ilgili şikayette bulunulması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü, vahşet görüntülerine ilişkin Antalya Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde inceleme başlattı.

haberinyeri.net

videosunu paylasmak istemedim bende zaten cok izleyemedim kopegin aglayıslarını duyunca boyle insanları can cekişirken gorsem elimi uzatıpda yardım etmem nefret ediyorum hayvanlara siddet uygulayan pisliklerden Allah tez zamanda en acı sekilde cezalarını verir insallah

ben de izlemedim, izlemem zaten. eğitim çiftliğine vermesin kimse evcilini, eve gelen, evde sizinle eğitim yapan kişileri tercih etmelisiniz her zaman.

5-6 yıl önce ben de mi versem kızımı dedim, şehrin çok bilinen bir eğitim çiftliğine verecektim, araştırdım baya ama incik cıncık araştırdım. bir köpeğin dili kopmuş, sahibine "geldiğinde böyleydi" demişler. dili olmadan nasıl mama yiyecek su içecek o köpek? bir diğerinin 2 patisi de kırılmış üstelik biri sağ arka diğeri sol ön (köpeklerin adım atma şeklini bilenler, o köpeğin bir süre yürüyemeyeceğini bilirler)

kesinlikle yüklü bir tazminat davası açılmalı ve ellerinden (varsa) eğitimci sertifikası alınmalı ayrıca bir daha çalışma ruhsatı verilmemeli.

İzlemiştim. "of!" diyorum.
Bunlar emanet edilen eğitim için bırakılan köpekler yani geri gelipte onları alacak sahipleri var(sahip lafına da ayrı sinirim bozulur ya neyse işte)
Barınaktaki hayvanların halini düşünün birde... Ben size sayayım. Dayak, küfür, tecavüz, işkence, deney, aç bırakılmaları ve aklıma gelmeyen bir çok sapıklık... (lafım bütün barınaklara değil tabi) Karşındaki can yahu... Yani acıyı hisseder. O küfürler o tokatlar o yumruklar nedir? Bir de "stres topum gel buraya" diyordu hayvana... Bu insanlar empati kuramıyor mu? Bu insanlar nasıl bir ailede, çevrede yetişti bilemiyorum ama akıl sağlıklarının iyi olduğunu düşünmüyorum. Para veya hapis cezasından önce bu beyinler tedavi edilmeli...

Umarım para cezasıyla yırtmazlar.

Aile dedim ama ben pek hayvanları seven bi ailede yetişmedim. Düşünüyorum da bu yetiştirilme tarzımla hayvanlardan nefret etmem gerekir.
Aile ile "pek" alakası olmadığını düşünüyorum hayvan sevgisinin... Bu çoğu kişide içten gelen bir şey...
Ama nefret duyan birine sevgiyi yerleştirseniz bi zaman sonra bu yapmacık gelecektir zaten... İşte sonucu da bu "stres topum gel buraya..."

Son düzenleme:
hayvanlara zarar veren bir karakterin zaten saglam olmadıgını ufacık cocuk bile anlar bunları para cezasıyla salmaları sacmalaık sonrasında cocuklara ve kadınlara siddet gosterdikleri kanıtlanmıs bir durum kendi halinde giden kimseye bir zararı olmayan canlılara bu vahseti yasatanlara hakettigi ceza verilmeli insanların hayvanlara tahammulu yok benimde boyle insanlara tahammulum yok ya gecenlerde zaten bu yuzden komsumuz olan bir kadına yapıstırasım geldi mahallemizzde dost canlısı bir kopek var sokagın basından evin onune kadar gelir bizle sonra gider herkesde tanıyor seviyor kadın oturmus kaldırımda Allah gunah yazmasın ama yurumeye hali yok bu genc yasında nurunuda almıs Allah suratını buzustururerek igrenir gibi kopege pislik dedi nedense bana gore o daha pislik goruntu acısından da o kopek kat ve kat daha sevimliydi boyle bir toplumda yasadıgım icin utanıyorum hayvanlara zarar veren onları sevmeyen insanları bende sevmiyorum uzak olsunlar

Son düzenleme:
oysa onlar Allah'ın sessiz kullarıydı..

Ehh yani...
Saçmalık ama burada böyle... Belirli bi ücret ödüyorsun ve kurtuluyorsun... Medyaya yansıdığından belkide cezaları daha ağır olur.

Kalbini, gözlerini, ve kulağını güzelliklere kapamış ve kötüleşmiş böylesi yüreksizlerle aynı dünyayı paylaşıyor olmaktan çok büyük üzüntü duyuyorum

Bizim kadar, bizim gibi yaşama hakkına sahip hayvanları acımasızca döven, işkence edenlere insan demeye utanıyorum
Korkmayı anlarım ama kin ve öfkeyi anlayamayacağım hiçbir zaman, o öfke duyanlar bir köpeğin gözlerinin içine baktılar mı hiç ya da bir kedinin başını okşadılar mı? Sadece kedi köpek değil, bir yunusun, fok'un güzelliğini göremeyecek kadar gözü kapalı mı insanların.
Kimi kedi köpeğe eziyet eder, kimi zavallı bir yunusa ateş eder, sebep balıkçı ağlarını yırtması, yazık bize

Hayvanlarla ilgili yasalar ağırlaştırılmalı, baktığı hayvanı aç bırakan eziyet edenlerde dahil, mahkemeye çıkarılıp hapis cezasına çarptırılmalı.
Bu Dünya sadece bize ait değil, bu bencilliği anlamadım, anlamakta istemiyorum.

İnsanım diye geziyor ortada işte ahlaksız.
Gece gece feci sinirim bozuldu.

Son düzenleme:
Ben videosunu izlemedim, izleyemem daha doğrusu. Haberini okudum. Şu hayatta en çok üzüldüğüm şey hayvanlara yapılan eziyet. Hayvanlara eziyet edenleri elime verseler hiç acımam. Beter olsunlar inşallah. Rabbim tez zamanda belalarını versin, acı çekerek gebersinler

hani bugün öpüşme eylemine satırla dalanlar varya

asıl bu tiplere dalsalar. yemin ediyorum zerre içim acımaz.

karşındaki çocuk kadın hayvan farketmez asla böyle bir muamele edemezsin.

hele hayvanlara ne garezleri var anlamyorum birde ses çıkarmıyor diyor. inşallah sende daha beter bir işkence görürsün ve ses bile çıkaramazsın.

böyle insan dışı mahluklara beddua etmekten kendimi alamıyorum

allah belalarını versınler yaa !!! otobanlarda da yollarda da hayvanaları acımasızca ezip geciyorlarrr ...insanlarda merhametin m si kalmadıııı..ne zaman bu kadar allahsız vicdansızolduk anlamadım!!

Haberlerde gordum cok uzuldum ya nasil vuruyorlardi pislikler..
vurduklarinda zavalli hayvanlarin korktuklari caresizlikleri o kadar belliydiki,
ALLAH ISLAH ETSIN INSALLAH(AMIN) vicdansizlar..

Ben izlemek istemiyorum böyle şeyleri.
Ettiği lafları görmek bile yetti, pis mahlukat. Sana bin kat fazlasını yapsınlar inşallah. Acı içinde hatırla o masumlara kıydığın günleri. Şerefsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…