Ben de insanlardan korkuyoruuuum. Bana da yardım lütfenkafamçokkarıştı
Kin, nefret, acımasızlık, üçkağıtçılık, aldatma, dolandırıcılık, yalancılık vs. insanlara ait duguların hiç biri onlarda yok.Sevgi, güven ve sadakat duygularının en güzel örneğini hayvanlardan görebiliriz.opuyorumnanaktan
Barınaklara kesinlikle gitmelisin canım. Korku ile değil, sevgi ile yaklaşmalısın. Göreceksin bir sevgi verdiysen on katını alırsın. Okşadığında kendin de mutlu ol, sevgiye aç canları da mutlu et.vereliniortak
İmkanın varsa yavru köpek alıp büyütebilirsin seviyorsan.a.s
ya çok seviyorum çok güzeller ama korku iştee :çok üzgünüm: sevmesem zaten bu korkunun üstüne gitmem bile..evde besleme olayını düşündüm ama yazık hayvancağıza evde ben bile sıkılıom onu nie sıkıyım ki evde..sadece daha uygun bi eve çıkınca yapmak için erteledik eşimle..barınağa gitcem inş şuan kendimi çok cesaretli hissediyorum umarım oraya gittiğim zamanda bu cesaretim beni terketmez..
bu arada teşeküür ederim ilgin için opuyorumnanaktan
Ben de insanlardan korkuyoruuuum. Bana da yardım lütfenkafamçokkarıştı
Kin, nefret, acımasızlık, üçkağıtçılık, aldatma, dolandırıcılık, yalancılık vs. insanlara ait duguların hiç biri onlarda yok.Sevgi, güven ve sadakat duygularının en güzel örneğini hayvanlardan görebiliriz.opuyorumnanaktan
Barınaklara kesinlikle gitmelisin canım. Korku ile değil, sevgi ile yaklaşmalısın. Göreceksin bir sevgi verdiysen on katını alırsın. Okşadığında kendin de mutlu ol, sevgiye aç canları da mutlu et.vereliniortak
İmkanın varsa yavru köpek alıp büyütebilirsin seviyorsan.a.s