köpeklerden korkuyorum bana yardımcı olur musunuz?? :((

kipra

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
691
1
arkadaşlar ben köpeklerden korkan zavallı bi insanım resmen..:çok üzgünüm:
çok sevimli geliyorlar,kiminin yüzü o kadar sevimli gelio ki rüyalarıma bilem girio ama gel gör ki
cesaret yok yanına gidiim:1no2:
hee..çığlık çığlığa kaçmıyorum ama yanımda dursun bana sakın dokunmasın
diyenlerdenim..gerçi kimi cüsseli olan köpekleri gördüysem hemen yavaşçana kendimi başka yerde buluorum çaktırmadan kaçıyorum..:kedi:

bu korkumu yenmek bende köpekleri uzaktan değil yakından sevip mıncıklamak
istiyorum.. senağlama

bunun için sizce ne yapmam gerekir nasıl yenerim bu korkuyu?sizce bir barınağa gitsem yardımı olur mu?haftasonu çağtay yolda ekibinin sky türkte bi programı vardı barınakta köpekler sevgiye daha muhtaç olduğu için burda köpeklere alışmak daha kolay diyodu vs vs..napcam yaaa..nolur yardım edin yeneyim şu korkumu..

herkese şimdiden teşekkürler..a.s.

Son düzenleme:
Ben de insanlardan korkuyoruuuum. Bana da yardım lütfenkafamçokkarıştı
Kin, nefret, acımasızlık, üçkağıtçılık, aldatma, dolandırıcılık, yalancılık vs. insanlara ait duguların hiç biri onlarda yok.Sevgi, güven ve sadakat duygularının en güzel örneğini hayvanlardan görebiliriz.opuyorumnanaktan

Barınaklara kesinlikle gitmelisin canım. Korku ile değil, sevgi ile yaklaşmalısın. Göreceksin bir sevgi verdiysen on katını alırsın. Okşadığında kendin de mutlu ol, sevgiye aç canları da mutlu et.vereliniortak

İmkanın varsa yavru köpek alıp büyütebilirsin seviyorsan.a.s

ya çok seviyorum çok güzeller ama korku iştee :çok üzgünüm: sevmesem zaten bu korkunun üstüne gitmem bile..evde besleme olayını düşündüm ama yazık hayvancağıza evde ben bile sıkılıom onu nie sıkıyım ki evde..sadece daha uygun bi eve çıkınca yapmak için erteledik eşimle..barınağa gitcem inş şuan kendimi çok cesaretli hissediyorum umarım oraya gittiğim zamanda bu cesaretim beni terketmez..
bu arada teşeküür ederim ilgin için opuyorumnanaktan

Korkuyu yenmenin en güzel yolu dostlarımıza dokunmanız bir kere dokundunuz mu aslında korkunuzun geçip gittiğini görürsünüz yeterki isteyin ve başarın bunu .
Biraz cesaret gösterin çok sadık ve sevilmeyi hak eden dostlarımız çünkü..

sakın korkma ben okadar cok severım kı sokaktakılerı bıle cevırır severım.esas korkman gereken 2 ayaklı olup cınsıyetı erkek olan kopekler.....

Rica ederim canım.vereliniortak Seviyorsan mesele yok. Zaten onlar seveni uzaktan bile hissederler.
Arkadaşların da dediği gibi git ve dokunarak sev. Korkunun ne kadar yersiz olduğunu anlayacaksın.
Onlar dünyanın en vefalı dostları, yaşayarak göreceksin.kaydirigubbakcemile5

hislerime,düşüncelerime tercüman olmuşsunuz olumunekankayizsmile
en yakın dostlarımın 4 ayaklıdan az olamıycağını söyleyen bir düşünür gibi

bir kere dokunabilseniz inanıyorumki evinizde bir köpeğin sorumluluğunu alabilecek kadar hislenicek ve bütün korkularınızı yeniceksiniz

düşüncelerini paylaşan arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim....
haftasonu yedikule hayvan barınağına gidicem bende eşimle inş. umarım
bu korkuyu yenicem bu şekilde..tekrar teşekkürler..opuyorumnanaktan

çevrende iyi eğitilmiş sakin köpekleri severek başlayabilirsin. daha sonra yavru köpekleri falan. barınağa gidip o çaresizliklerini görmelisin. kaç köpek bir kafeste yaşam savaşı veriyor. mamalarını kaç köpekle payllaşıp buz ghibi yerde yatıyor. ama yine de bir insan görseler sevinçle kuyruklarını sallıyor uzanan ele yalayarak teşekkür ediyorlar.
bende çok korkardım. ilk köpeğimiz golden retriever. albümünde var resmi fıstık bizim eve kardeşim sayesinde geldi. ben o paçalarıma dolanıyor diye uzun çizme ile gezerdim evde. yaz günü bile eldiven takardım beni ısırrırsa diye henüz 1 aylık köpekti. sonra 1 ay da falan alıştım. beraber uyuymaya başladık. daha sonra tüm köpekleri sevdim. şimdi evlendim eşiminde iki köpeği vardı:) 3 köpeğimiz oldu. fıstığı annemle bıraktım. çünkü diğer ikisiyle anlaşamıyordu. ve düzeninin bozulmasını istemedim. rott ve minyatür pincherim var;:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…