arkadaşlar ben köpeklerden korkan zavallı bi insanım resmen..:çok üzgünüm:
çok sevimli geliyorlar,kiminin yüzü o kadar sevimli gelio ki rüyalarıma bilem girio ama gel gör ki
cesaret yok yanına gidiim:1no2:
hee..çığlık çığlığa kaçmıyorum ama yanımda dursun bana sakın dokunmasın
diyenlerdenim..gerçi kimi cüsseli olan köpekleri gördüysem hemen yavaşçana kendimi başka yerde buluorum çaktırmadan kaçıyorum..:kedi:
bu korkumu yenmek bende köpekleri uzaktan değil yakından sevip mıncıklamak
istiyorum.. senağlama
bunun için sizce ne yapmam gerekir nasıl yenerim bu korkuyu?sizce bir barınağa gitsem yardımı olur mu?haftasonu çağtay yolda ekibinin sky türkte bi programı vardı barınakta köpekler sevgiye daha muhtaç olduğu için burda köpeklere alışmak daha kolay diyodu vs vs..napcam yaaa..nolur yardım edin yeneyim şu korkumu..
herkese şimdiden teşekkürler..a.s.
çok sevimli geliyorlar,kiminin yüzü o kadar sevimli gelio ki rüyalarıma bilem girio ama gel gör ki
cesaret yok yanına gidiim:1no2:
hee..çığlık çığlığa kaçmıyorum ama yanımda dursun bana sakın dokunmasın
diyenlerdenim..gerçi kimi cüsseli olan köpekleri gördüysem hemen yavaşçana kendimi başka yerde buluorum çaktırmadan kaçıyorum..:kedi:
bu korkumu yenmek bende köpekleri uzaktan değil yakından sevip mıncıklamak
istiyorum.. senağlama
bunun için sizce ne yapmam gerekir nasıl yenerim bu korkuyu?sizce bir barınağa gitsem yardımı olur mu?haftasonu çağtay yolda ekibinin sky türkte bi programı vardı barınakta köpekler sevgiye daha muhtaç olduğu için burda köpeklere alışmak daha kolay diyodu vs vs..napcam yaaa..nolur yardım edin yeneyim şu korkumu..
herkese şimdiden teşekkürler..a.s.
Son düzenleme: