- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Ah, bunlar bir yapilsa...
Tek hosuma gitmeyen, denek hayvalarinda hala acik kapi birakilmasi, bunun acik kapisi falan olmamali, bu vahsettir...
Onun disinda ki pet shoplar, su lanet su parklarinin engellenmesi, hayvanlarin sahiplendirilmesi vs. sureci, gorsem gam yemem sanirim...
Bu arada yeri gelmisken, kullandiginiz kozmetik urunlerinde "no cruelty" ibaresi olanlari tercih edin, lutfen, bu herhengi bir hayvan uzerinde test yapilmadiginin ifadesidir...
Her yil milyonlarca hayvan tekstil ve kozmetik dunyasi icin telef ediliyor, bu kadar dunyevi seyler icin bu canilige dur demek bizim elimizde aslinda...
Bu tekstil urunlerini terih etmeyerek, hayvanlarin denek olmadigi kozmetik urunlerini tercih ederek, bu cinayetlere, canilige ortak olmayiz...
Moda diye giydiginiz su ayi pencesi botlar icin hayvanlara kurklerinden ayirabilmek icin elektrik veriliyor, biraz okursaniz eminim sizin de iciniz elvermez, cok sukur modern dunyadayiz, isinmak icin daha cani olmayan yontemleri, guzellesmek icin daha insani methodlari secebiliriz emin olun...
Dansmarue, konuyu dagittiysam uzgunum, ne zamandir konu acayim diyordum yeri gelince duramadim:)
Yok yok bunu da belirtmen iyi oldu. Şimdilik kendimiz takip edicez hayvanlar üzerinde deney yapmayan masum firmaları. Hatta böyle bir başlık olsa bildiğimiz firmaları yazsak hoş olur.
Geçen gün bir konu vardı. O konu sahibinin bunu okumasını isterim. Yurtdışından köpek alan, sonra da köpekler öldüğü için burada bizle üzüntüsünü paylaşan hanım..
Yok yok bunu da belirtmen iyi oldu. Şimdilik kendimiz takip edicez hayvanlar üzerinde deney yapmayan masum firmaları. Hatta böyle bir başlık olsa bildiğimiz firmaları yazsak hoş olur.
Geçen gün bir konu vardı. O konu sahibinin bunu okumasını isterim. Yurtdışından köpek alan, sonra da köpekler öldüğü için burada bizle üzüntüsünü paylaşan hanım..
sonunda...ne güzel olmuş...
apartman dairelerine tıkılmaları da yasaklansa keşke
Mune kaz tüyü mont giyen arkadaşlarıma öyle kızıyorum ki o hayvanların canlı canlı bağırtılarak yolunmasına para vermek ne demek ya.Hayvanları sevmek yolda pisi pisi demek değil bu bilince herkes varmalı.Hepsini sevmek korumak.Mesela biz kozmetik alırken hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları seçebiliriz.Bu habere sevindim, hemde çok sevindim
İnşaallah uygulamada sıkıntılar olmaz, shoplarda hayvancıkların durumu içler acısı
heexee,
duyarlılığın için teşekkür ederim, kozmetikle pek aram yoktur, çok kozmetik kullanan biri değilim ama dikkat ediyorum, birde sözde bizler yumuşak yumuşak kullanalım diyeüretilen kaz tüyü yastık, yorgan, mont gibi şeyleri de kullanmayalım, o zavallı hayvanların tüylerini çok vahşice koparıyorlar
Evimizde beslediğimiz kediye de karışmazlar herhalde.Bizimkiler kediyi çocuğu gibi seviyor.Ölürlerde kedimizi vermezler .Bence bu uygulama yeni hayvan sahiplenenleri kapsayacak.bu nasıl olucak evinde köpek kedi bakmak isteyen napıcakbenim 2 tane kedim var napayım sizce
biraz önce haberlerde gördüm çok sevindim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?