- 9 Nisan 2021
- 493
- 81
- 50
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Nasıl başlasam bilmiyorum ellerim titriyor hala o anı yaşiyorum. Köy yolunda su doldurmaya indik 14 yasinda kizim babam ben. Sahibi olan iki tane minyatür dobermaj cinsi köpeği sahibi salinca ikisi de havlayarak kosarak bize dogru koşmaya basladi. O korku ile kizim kacmaya basladi ben köpekler isirmasin diye deli gibi kosarak kizimi korumaya calistim. Kizim gozlugu dustugu icin kosarken boynunun ustune dustu ve kopeklerin sahibi hic mudahele etmeden izlerken ben bagirip kopeklerini tutmasini soyledim kizim o dusmenin sersemliği ile tekrar kalkip kacarkeb bir su ve cali diken dolu cukura dustu adam hic bir sekilde mudahele etmedi. Acile zor yetistirdim yavrumu boynunun ustune dusunce kollari dusmeden dolayi yaralandi adli vakaya girdi olay. Isirmadiklarini biliyorum resmen şoka girdim travma yasiyorum kollarindaki yaralar dusunce oldu ben 5 gundur aklimi kaybetmis gibi acaba isirik mi yara mi diye resmen hafizami kaybettim. Doktor isirik degil dedi tetanoz yapildi pis yere dusup dirsegi yaralaninca. Arabanin plakasini alamadim sadece modelini verdim karakola. Bu travma nasil gececek kolundaki cizigi bile acaba isirdi mi diye dusunmeye basladim isiramadilar biliyorum ama şokunu atamadim ne olur yardimci olun bu travma nasil gecer. Allah kimseye yaşatmasin