Köpek isim önerilerii

tehna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
128
30
Maltese terrier yada yorkshire tarzı küçük köpeklere konacak isim önerilerinizi bekliyorum

:) valla uyar mi bilmem ama bir ara gecici yuva oldugumuz yavru bir Golden a Frodo adini vermistik:) yani yuzuklerin efendisi seven biriyseniz uyabilir:) disiyse Arwen tabiki:)

Oğluma belki kardeş olur diye düşündüğüm 2 isim var, onları söylemem . Başka söyleyeyim; Reçel, Çakıl, Bambam, Güllaç ya da Sütlaç (canım tatlı çekiyor da)
Tarçın, Paşa, Kral, Max olmadıkça hepsi güzel. Bunlar da köpeklerin Ali, Ahmet, Ayşe'si; çok yaygın.
Daha önce ismi Nar olan bir köpek görmüştüm; nar tanesi gibi de ondan demişlerdi.
En şirin bulduğum isimse Fıçı oldu; ne şirin ya Fıçıııı gel buraya

Ahaha evet sevimli. Bende kontes, fıstık, whisky(viski) falan düşündüm bakalım.

Ahaha evet sevimli. Bende kontes, fıstık, whisky(viski) falan düşündüm bakalım.
Viski mini ırklar için çok iddialı Gazoz yakışır onlara, oy yerim ben büyük küçük hepsini. Kaju da olabilir Fındık ismi de yaygın çünkü.

Viski mini ırklar için çok iddialı Gazoz yakışır onlara, oy yerim ben büyük küçük hepsini. Kaju da olabilir Fındık ismi de yaygın çünkü.
Hep yeme içmeden gidiyoruz adını duydukça acıktığım için hayvandan soğumak istemiyorum

Hep yeme içmeden gidiyoruz adını duydukça acıktığım için hayvandan soğumak istemiyorum
O zamaaaaan Patik geldi aklıma, Bambam da güzel aslında ama sizin içinize sinmesi önemli. Acıktım diye hayvandan soğulur mu hiç, ilahi.

Bir de benim kediciklerimin isimlerinide yazayim :) Totoro , Nauska, Bombay, gerci bombay ismi kedinin cinsi bombay oldugu icin vermistik :) ama isim olarakta pek hos duruyor:) oyle pasa bilmem ne koymayin rica ediyorum:) :) :) artik o kadar duyduk ki gina geldi desem yeridir :) bir arkadasimin kopusunun ismi Terlik mesela :) Matrix hayrani baska arkadasimin kopusunun ismi Neo:) baska birinin ko de Arthur :) baya alternatif var yani:)

mini de olabilir. sakız, shot, bıcır, rio, cherry, lili ayy o kadar cok var ki Ama bu ve önceki saydıklarım tam kucuk ırk isimleri gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…