Köpek gezdiriciliği yapmak istiyorum ama nerede iş arayacağımı bilmiyorum

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Toplam 6 köpek büyüttüm, ikisi dedemin Rottweilerları, ikisi sokaktan bulup büyütüp geçiçi yuva olduğum ve sahiplendirdiğim köpekler, biri benim çocukluğumda hep yanımda olan ve yaşlılığı nedeniyle kaybettiğimiz Terrier cinsi köpeğimiz ve biri de benim şu an 2 yaşında olan Golden Retriever cinsi biricik oğlum.
Az önce yine bir konu açmıştım işle ilgiili. Annem neden köpeklerle ilgili bir şey yapmıyorsun dedi kafama dank etti. Köpek gezdiriciliği yapmak istiyorum, sanırım zevkle yapabileceğim tek iş bu :)
Ama nerede iş arayacağımı ve nerede bulacağımı bilmiyorum. Nereye başvurabilirim köpek gezdirmek için?

Yakınınızdaki veterinerlere haber verebilirsiniz. Köpek gezdirecek birini arayanlar genelde veterinerlere ve petshoplara sorarlar.

petshoplara da haber ver. hayvanları sevince zevkli olur

Ben duydum gördüm,siz veterinerlere ve arkadaşların dediği gibi parklara,bahçeli evlerin olduğu yerlere ilan asın mutlaka geri dönen olur :)

Bende antalyada çok gördüm beş altı köpeği adam tutmuş çılgınca baş etmeye çalışıyordu halindende memnun gibiydi. Eğlenceli olur bencede seviyorsanız eğer. İlan verip etrafa haber salın bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…