Sadece yoğurt yiyor ve mama içiyor canım asla başka birşey almıyor öğürüyor.Köpek dışı bizde de aynı etkiyi yaptı, diğerleri kolay çıkmıştı ama bunda ishal oldu zayıfladı baya zorladı.. hep sevdigi şeyleri verin eğer emiyorsa da sık sık emzirin.. bizde emmedigi için kilo alımı çok oldu..
Muz avakado gibi şeyleri karıştırıp verdim besleyici olsun diye.. yemese bile sık sık yemek teklif ettim..
Zor geçiriyoruz bizde..
Emmediği için kilo alımı çok oldu demişsiniz onu anlamadım. Bebeğiniz kaç aylık ve kaç kgKöpek dışı bizde de aynı etkiyi yaptı, diğerleri kolay çıkmıştı ama bunda ishal oldu zayıfladı baya zorladı.. hep sevdigi şeyleri verin eğer emiyorsa da sık sık emzirin.. bizde emmedigi için kilo alımı çok oldu..
Muz avakado gibi şeyleri karıştırıp verdim besleyici olsun diye.. yemese bile sık sık yemek teklif ettim..
Zor geçiriyoruz bizde..
Kilo verdi yazmaya çalıştımEmmediği için kilo alımı çok oldu demişsiniz onu anlamadım. Bebeğiniz kaç aylık ve kaç kg
Hm anladım canım benimde 19 aylık oğlum 11 di ama dün tartıldık 10 a düşmüşKilo verdi yazmaya çalıştım
11 aylik kızım 9 kg
Bol bol emzir canım inşallah çabuk toparlayacak... hep dediler en zoru köpek dışı diye inşallah kolay çıkarırlar artık kuzularHm anladım canım benimde 19 aylık oğlum 11 di ama dün tartıldık 10 a düşmüş
İnşallah canım. Emmedi hiç malesef formül mamayla besleniyor halaBol bol emzir canım inşallah çabuk toparlayacak... hep dediler en zoru köpek dışı diye inşallah kolay çıkarırlar artık kuzular
Allah yardımcımız olsun inşallah canım yaMerhaba, bizim de köpek dişi çıkıyor ve galiba azı dişi de çıkıyor. İştahsızlık çok yok ama yaklaşık 10-12 gündür gece uykulari çok kötü. Devamlı uyanıyor ve aşırı bağırıyor uyanınca. Dün ben dentinox jel aldım o iyi geldi. Bizim de sizin gibi daha önceki hiçbir dis sürecinde böyle olmadı ama ilk defa bunda böyle oldu
Amin inşallahAllah yardımcımız olsun inşallah canım ya
Evet mırın kırında olsa iki üç kaşık alıyor. Geceleri ayyy deyip çığlık atıp uyanıyorAmin inşallahbebeklerin çoğu ayran çorbasını çok seviyor. Denediniz mi hiç belki yer
Geceleri biz de öyleyiz maalaef.. sizin ne kadar süredir böyle?Evet mırın kırında olsa iki üç kaşık alıyor. Geceleri ayyy deyip çığlık atıp uyanıyor
Nerdeyse ağustosun başindan beriGeceleri biz de öyleyiz maalaef.. sizin ne kadar süredir böyle?