İnşallah kurtulur köpeğiniz ama gençlik hastalığının çoğu ölümle sonçlanıyor.Bizde bir köpeğiizi bu yüzden kaybetmiştik.
Cok buyuk gecmis olsun. Umarim cok cabucak atlatir kuzucuk bu hastaligi. Yemeye baslamasina da cok cok sevindim :) Benim de kopegim var 11 yasinda. O da gunlerdir yemek yemiyor, sadece uyuyor. Siz de boyle yazinda korkmadim degil
inşallah atlatır. bir çok köpek yaşıyor bu hastalığı. aralarında çok mücadele edip bu hastalığı yenenlerde var. belki sizin kara da şanslıdır ve atlatır.
çok geçmiş olsun.
Umarım iyileşir,geçmiş olsun kara kıza
Barınaktan hayvan sahiplendiğiniz için de ayrıca teşekkürler
Gelişmeleri haber verin,en kısa zamanda sağlığına kavuştuğu haberini alırız umarım
Dirençliyse atlatabilir
Çok sevindim iyileşmesine,yemek yiyorsa atlattı demektir.
çok sağolun hanımlar. bugün tavuk ciğeri haşlayıp götürdüm. üniversite kalacak yer yok dediği için barınakta şuan kızımız. sağolsunlar yardımcı oldular ayrı büyük bir kafese koymuşlar. ben bugün pazardan beri ilk kez gördüm. bizi görünce sevindi ayağa kalktı . götürdüğüm ciğerlerin yarısını falan yedi. önünde kuru mama ve haşlanmış ette vardı. suyunu tazeledik içtiğini görünce çok mutlu oldum. son gördüğümde su bile içmiyordu. hala zayıf ama onu hareketli görünce mutlu oldum. nefes alırken biraz zorlanıyor ama neşesine kavuşmuş:) hergün antibiyotiğe devam ediliyor. Çarşamba tekrar fakülteye gidecek. umarım atlatır.Cok buyuk gecmis olsun. Umarim cok cabucak atlatir kuzucuk bu hastaligi. Yemeye baslamasina da cok cok sevindim :) Benim de kopegim var 11 yasinda. O da gunlerdir yemek yemiyor, sadece uyuyor. Siz de boyle yazinda korkmadim degil
karam dün öldü ne yazık ki
son anlarında sevgi dolu sahipleri yanında olmuş.. başınız sağolsun..
Başınız sağolsun
yazıyı görünce bile gözlerim doldu benim bitanecik zeytınım de bu hastalık yüzünden aramızdan ayrılmıştı . fark ettiğiimizde çok geç kalmıştık doktoru elinden geleni yaptı ama olmadı. başın sağolsun canım inan çok iyi anlıyorum seni:'((((
çok üzüldümbaşınız sağolsun.
sokak köpeği olarak değilde yinede bir sahibi olarak veda etti hayata inşallah mutludur şimdi.
söz konusu köpekse hiç dayanamam kıyamam. ne zordur onu üzgün görmek bile
başınız sağolsun insan uzun süre kendisine gelemiyor, bende yaşadım aynı şeyi, şimdi tekrar bir yavruyu almaya korkuyorum. tekrardan başınız sağolsun.
ilk sayfalari okuyunca iyilesti sandim sevinmistim.cok üzüldüm.benim de köpeklerimden biri bu hastalik yüzünden ölmüstü. siz belli ki kocaman kalbi olan bi insansiniz elinizden geleni yapmissiniz.
çok sağolun hanımlar sadece 1-2 hafta bizimleydi ama yine de çok alışmıştık. yemek falan yiyince iyileşecek diye çok umutlanmıştık. ama birden bire öldü. en azından acı çekmedi tek tesellim bu. öldüğünden beri barınağa bile gidemiyorum üzüntüden. evde bir kedim var o teselli veriyor. inşallah hiç bir hayvan sahibi bu acıyı yaşamaz...bir doz daha ilaç bulabilsek belki yaşayacaktı. ama tüm türkiyeyi aradık bulamadık. hala ilaçta çok geriyiz.sadece ithal geliyormuş. aklınızda olsun olurda böyle bir hastalık yaşarsanız ilaçtan en az 3 doz elde etmeye çalışıncnm çok üzüldüm...
ama böyle bir köpeğe bakmaya devam ettiğiniz için sizden ve eşinizden allah razı olsun