- 27 Aralık 2008
- 5.069
- 8
slm kızlar. 1-2 hafta önce barınaktan bir köpek aldık. eşimin iş yerinin arkasında geniş alan var. yuva falan herşey var. orada bakılacaktı. köpek dişiydi almadan barınak kısırlaştırlım dedi. bizde tabii dedik. neyse geçen pazar falan geldi köpek. o hareketli kocaman hayvan 3-4 gün sakin sakin yattı. bizde ameliyat olduğu için diye düşündük. ama sonra yemek yememeye başladı. ve devamlı yatmaya. cuma veterinere götürdük. ne yazık ki gençlik hastalığıymış. fakülte de ki hoca %5 ihtimal yaşar diye çok kötü bir rakam verdi.çok üzüldük tabii. başka veterinerlerle görüştük. %50 ye kadar yaşama ihtimali var dediler. bir ilaç varmış tedavide kullanılan. ama temin etmek çok zor. onu ancak ankarada bulduk. ilaç dün geldi. ilaç gelene kadar antibiyotik vitamin ve serum aldı. ama nasıl zayıfladı görmelisiniz. son 2 gündür hareket bile etmiyordu artık. bugün ilaçaca başlamışlar. bizar önce eşim aradı yemek yemeye başlamış.çok sevindim. inşallah kurtulur. sorum bu hastalığı geçiren var mı. neler yapmalıyız.
şuan çok iyi bakılıyor ama ayrıca yapabileceğimiz birşeyler var mı? tekrar yemesi iyi haber tabii. ama daha hastalığı atmış değil. umarım iyileşir dua edin hanımlar. ismi bile yok henüz kuzumun lütfen ölmesin. yaşarsa çok mutlu olacağım.
bu arada cins değil. kırma kocaman siyahlı çirkin birşey ama o hasta bakışları vardı ya mahvetti beni. cumartesi iğne yapmak için işyerine gittim. yavrum kulubesinden bile çıkmak istemiyordu. yürüyecek hali yoktu. kemikleri sayılıyordu. şimdi barınakta serum ilaç alıyor. dua edin hanımlar kızımıza
şuan çok iyi bakılıyor ama ayrıca yapabileceğimiz birşeyler var mı? tekrar yemesi iyi haber tabii. ama daha hastalığı atmış değil. umarım iyileşir dua edin hanımlar. ismi bile yok henüz kuzumun lütfen ölmesin. yaşarsa çok mutlu olacağım.
bu arada cins değil. kırma kocaman siyahlı çirkin birşey ama o hasta bakışları vardı ya mahvetti beni. cumartesi iğne yapmak için işyerine gittim. yavrum kulubesinden bile çıkmak istemiyordu. yürüyecek hali yoktu. kemikleri sayılıyordu. şimdi barınakta serum ilaç alıyor. dua edin hanımlar kızımıza