köpeğim yeni gelen kediye delirdi

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
kızlar:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
yorkshire terrier cinsi bir köpeğim var bugün hiç hesapta yokken karşıma mini minicik 7 tane kedi çıktı ama görseniz aklınız durur sapsarı hepsi öyle tatlılarki anlatamam ama anneciikleri yok miniklerin nasıl ağlıyorlar anlatamam.benim kedilere alerjim var ama kıyamadım öylece bırakmaya gel gel fln dedik eşimle öyle durdukları yerden bakıp miyav miyav ağlıyorlar ürkütmek istemedik içim gidiyor ama alerjim var işte neyse tam dönüp arabaya biniyorduk tekrar bitanesi koşmazmı peşimizden durdu önümde miyav miyav nasıl bırakıyım siz söleyin içim parçalandı aldım kucağıma başladı hırrrrrr hırrrrrrr yapıcak birşey yok Allah çıkardı karşımıza dedik aldık o miniği ama hepsini mi alsak dedim eşim delirme dedi 1 köpek yedi kedi minick evimizde olmaz zaten alerjin var dedi.biz ne yapıcağımızı bilmeden bizi isteyen miniği aldık eve doğru yola çıktık hep insanlar seçer eve getirecekleri miniği busafer o seçti bizi hiç hesapta yokken hatta imkansızken.neyse eve gittik minnoş uslu uslu durdu yolda.eve geldik ve cümbüş başkadı.benim yerden bitme kızım bastı yaygarayı hav da hav hav da hav nasıl bağırıyr kediciğe köpeği sakinleştirmee çalışırken kedi eşimin kucağından atlayıp köpeğimizi kovalamaya başlamazmı bizimki hem kaçıyo hem havlıyo neyse tuttuk ikisinide ama apartman yıkılıyor.köpeğimi hiç öyle görmemiştim delirdi resmen çılgına dönmüş gibiydi minicik şeyi zaptedemiyorum delirdi.kedicikte başladı ağlamaya.hemen bir odaya koyduk kediyi eşimde yanında.İyi de ben ne yapıcam şimdi kedi içerde ağlıyor benimki burda havlıyor.geri mi bıraksam ama çok Alakasız biryerde ana yol kenarında bulduk kaderine mi terkedicem tekrar diğer minicik kedicikler ne yapıcak ooff oooff akıl verin kızlar beynim durdu.Alışırlar mı ? ne yapıyım siz söleyin lütfen:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bence kediyi bırak gitsin.onun gibi çooookkk kedi var sokaklarda.kendisini kurtarmanın bi yolunu bulur o :KK61:

teşekkür ederim zahmet verip cevap yazmışsınız fakat bu yazdığımız benim inancıma yapıma düşünceme herşeyime aykırı minicik bir can bana yuvanı aç dedi ona senden çok var dışarda diye nasıl kayıtsız kalabilirim.onu geri bırakmam gerekiyorsa bunun sebebi ondan çok olduğu için değil köpeğiminde o miniğinde daha mutlu olması için olur.ben şuan ani bir karar vermek istemediğim için sizlerede danışmak istedim.bizdende çok var bu hayatta Rabbim yalvardığımızda sizden çok var ne halin varsa gör mü diyor.Bu dünyada ne yaparsam öbür tarafta onu bulacağım.oyüzden baştada dediğim gibi bu düşünceyi benimsemem mümkün değil.yinede zahmet edip yazdığınız için teşekkür ediyorum.Üzülmedim desem böyle düşünmenize yalan olur.herneyse tekrar sağolun

Son düzenleme:
Hayvan barınaklarına bırakma imkanın yokmu? nerde var bilmiyorum ama bir araştır istersen, yada bir iki gün bekle belkide alışırlar birbirlerine :)

Hayvan barınaklarına bırakma imkanın yokmu? nerde var bilmiyorum ama bir araştır istersen, yada bir iki gün bekle belkide alışırlar birbirlerine :)

Kktcde yaşıyorum canım burda barınaklar malesef kedileri kabul etmiyor bir tane bile barınak yok kedi alan.eşim götürelim diyor ama gönlüm el vermiyor

zor olacaktır ama birkaç gün bekle bence.. kedişi ayrı bir odada tutarsın bir süre, sonra duruma bakarsın. Yorkshire Terrier diğer hayvanlarla pek anlaşamaz diye biliyorum ben ama birazcık sabret, inşallah kediciği bırakmak zorunda kalmazsın :KK43:

acaba kediciğe sahip çıkabilecek kimse yok mu etrafınızda çevrenizde belki sahiplenicek birileri çıkabilir eğer köpeğinzle anlaşamazlarsa.ama zor bi durum gerçektn...

kediciklerin hepsi şuan veterinerimizin mandrası yani birnevi çiftlik gibi bir yer birsürü değişik hayvan var orda hepsi oradalar iyiler umarım mutlu olurlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

O kadar küçük kediyi barınak almaz.

Konuya gelelim ben de aynı şeyi yaşadım dışarda bulduğum kediyi dayanamayıp eve aldım golden cinsi kocaman bi köpeğim var açıkçası önce korktuk bişey yaparmı kıskanırmı falan diye neyse aldım eve getirdim huysuzlandı christopher kokladı kediyi falan havlamaya başladı ben odama götürdüm kedişi bi süre içerde baktım chris kapımdan ayrılmadı baya bi sonra açtım girdi kokladı hiçbişey yapmadı senin de dediğin gibi kedim biraz büyüyünce köpeğimi kovalamaya başladı :KK1:
Bekle derim bak ben 4 aydır ikisini birlikte yürütüorum sorunum yok çok iyi anlaşmaya başladılar benii ekle arkadaş listene albümümü gör yanyana yatıolar artık köpeğim kediyi patilerinin arasında uyutuo resmen.
Bikere kedim çok kudurdu koşturdu baya evin içinde bağırdım otur uyu artık diye chris önüne geçti kedinin bişey yapçam sandı nasıl hırlıo bana yavrusu gibi koruo kediyi alışırlar sakın atma kediyi çok büyük iyilik yapmışsın canım senin gibi insanlar az

X