köpeğim neden öldü

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
36
köpeğim 2-3 gündür hasta dı sabah kalktığımda ölmüştü cok üzüldüm ama merak ediyorum neden öldü halsizdi zayıflamıştı sürekli yatıyordu ve ağzından kan gelmişti öldüğünde acaba neden öldü lütfen hemen cewap yazarmısınız

köpeğim 2-3 gündür hasta dı sabah kalktığımda ölmüştü cok üzüldüm ama merak ediyorum neden öldü halsizdi zayıflamıştı sürekli yatıyordu ve ağzından kan gelmişti öldüğünde acaba neden öldü lütfen hemen cewap yazarmısınız

cok uzucu bı durum canım nekadarlıktı kopegın yavru falanmıydı

Başınız sağ olsun..
Ancak anlayamadığım için sormam gerekiyor..
Bu belirtileri belli ki gözlemlediniz.. (halsizlik, zayıflama) herhalde götürmüş olmalısınız veterinere?

Ama neden öldüğünü sormak için foruma konu açıyorsanız götürmediniz mi yoksa?

:KK43::KK43::KK43::KK43:başınız sağolsun bizim oğlumuzda 18yaşında daha 1ay önce vefat etti yokluğuna alışamıyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:

ben kedim fazla uyuduğu zaman bile endişelenip veterinere götürürüm.. neden neden götürmediniz?? belki cok acı cekıyordu o 2 günde??

veterinere götürdük ve üşütmüş dedi hiç birşey olmaz dedi

başınız sağolsun.ben o veterinerin klıniğini başına yıkardım.ben kızlarım ve oğlum olmadan yapamam.beni sanırım onlarala hayatını paylaşan arkadaşlar anlar.bu canların sevgisi bir başka.sinirlerim bozuldu ya:KK14:

veterinere götürdük ve üşütmüş dedi hiç birşey olmaz dedi

Aynen bizim köpeğimiz de üşütmüştü. 2-3 gun halsizdi, hiç bişey yemedi ve aniden bağırsak kanamasi gecirdi ve öldü. Ölürkün gözlerinden yaş gelmişti :-(

Veteriner üşütmüş dedi. Hiçbi hastalığı yoktu 4 aylıktı yavrucak...

O veterinerden hesap sordunuz mu peki?
Ben olsam onu batırırdım dükkanını kapatır giderdi zaten yaptığı hiçbir şey yokmuş demek ki veteriner kliniği olmasına da gerek yok
Arkasını arayın bence bu işin
Ona gelen diğer hasta köpeklerin de ölmemesi için

arkadasim
genclik hastaligi olabilir (canine distemper olarak da geciyor)
cok yaygindir, oldurucudur, belirtileri usutmeye cok benzer lutfen siz de belirtilerini arastirin internetten ve de gorduklerinizle karsilastirin, buyuk ihtimalle genclik hastaligi diye dusunuyorum. doktor test yapmamis sizi tabiri caizse basindan savmis ne buyuk terbiyesizlik. cok cok uzuldum bu arada :KK43:(

X