Köpeği Poşete Koyup Denize Attılar..!

Hickimse_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.634
Puanlar
198
İstanbul'da Denizde Vahşet: Köpeği Poşete Koyup Denize Attılar

İstanbul Sarıyer sahilinde, poşete konularak denize atılmış beyaz renkli Terrier cinsi bir köpeğin cesedi bulundu.

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde denizde bir poşet içinde "Terrier" cinsi bir köpek cesedi bulundu. Hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçı ve kalp çevresinde darbe izlerine rastlandı.

BÜYÜ VEYA TECAVÜZ İDDİASI

Olay, öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından deniz yüzeyindeki köpeğin fark edilmesi üzerine ortaya çıktı. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Köpeğin cansız bedeni, ağ yardımı ile sahile çekildi. Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili tutanak tuttu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı. Görgü tanıkları, köpeğin üzerinde bulunan kadın saçları nedeniyle büyü yapma işiyle ilgili olabileceğini iddia etti. Bazı kişiler ise hayvana tecavüz edildiğini öne sürdü.

2 GÜN ÖNCE DE AYNI OLAY OLMUŞ!

Öte yandan, vatandaşlar 2 gün önce de benzer bir vakayla karşılaştıklarını söylediler. Yine "Terrier" cinsi bir köpeğin, bu kez arka ayakları bağlanarak ve kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde denize atıldığını belirten vatandaşlar, o köpeğin de üstünde kadın saçı olduğunu dile getirdiler.

istanbul-da-denizde-vahset-kopegi-posete-koyup-6894907_221_m.jpg

istanbul-da-denizde-vahset-kopegi-posete-koyup-6894907_1989_m.jpg

istanbul-da-denizde-vahset-kopegi-posete-koyup-6894907_8186_m.jpg

istanbul-da-denizde-vahset_x_6894907_19.jpg

Offf canımm yaaa :(
Bunu yapanı bana bi verselerr varyaa :KK67::KK67:
Kafasına boşeti geçirip okyanusun en tenha yerlerine köpek balıklarına yem diye atarımm:KK34::KK34:
Yazık günah hayvancağıza yaaa kıyamam savunmasız bi hayvana yapılır mı bu:KK42::KK42:

Bu devirde büyücüden medet uman kafasızların olduğuna mı yanayım, istediğini elde etmek uğruna cahil olduğu kadar bir köpeğin ölümüne göz yumacak kadar da vicdansız insanlarla aynı dünyayı paylaştığımıza mı yanayım, ne yapayım bilemedim!

İstanbul'da Denizde Vahşet: Köpeği Poşete Koyup Denize Attılar

İstanbul Sarıyer sahilinde, poşete konularak denize atılmış beyaz renkli Terrier cinsi bir köpeğin cesedi bulundu.

İstanbul'un Sarıyer İlçesi'nde denizde bir poşet içinde "Terrier" cinsi bir köpek cesedi bulundu. Hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçı ve kalp çevresinde darbe izlerine rastlandı.

BÜYÜ VEYA TECAVÜZ İDDİASI

Olay, öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından deniz yüzeyindeki köpeğin fark edilmesi üzerine ortaya çıktı. Vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Köpeğin cansız bedeni, ağ yardımı ile sahile çekildi. Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili tutanak tuttu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, hayvanın cesedinin üzerinde bir tutam kadın saçına ve kalp çevresinde darbeye rastlandı. Görgü tanıkları, köpeğin üzerinde bulunan kadın saçları nedeniyle büyü yapma işiyle ilgili olabileceğini iddia etti. Bazı kişiler ise hayvana tecavüz edildiğini öne sürdü.

2 GÜN ÖNCE DE AYNI OLAY OLMUŞ!

Öte yandan, vatandaşlar 2 gün önce de benzer bir vakayla karşılaştıklarını söylediler. Yine "Terrier" cinsi bir köpeğin, bu kez arka ayakları bağlanarak ve kafasına poşet geçirilmiş bir şekilde denize atıldığını belirten vatandaşlar, o köpeğin de üstünde kadın saçı olduğunu dile getirdiler.

istanbul-da-denizde-vahset-kopegi-posete-koyup-6894907_221_m.jpg

istanbul-da-denizde-vahset-kopegi-posete-koyup-6894907_1989_m.jpg

istanbul-da-denizde-vahset-kopegi-posete-koyup-6894907_8186_m.jpg

istanbul-da-denizde-vahset_x_6894907_19.jpg
haberı sabaha karsı gordum o andan berı beynım uyustu
Allah goruyor yazık canımm ya

Bu ne böyle yaa...
Ne istediler bu masum hayvandan :cry:
Allah sizi kahretsin..

Aynen bende bu sabah gördüm haberi aklıma geldikçe çok kötü oluyorum :KK43: içim cız ediyo :KK42:
su mubarek cuma gunu ıcımden gecenlerı Allah bılıyor
Doganın bızden ıntıkamı gercekten acı olacak ben hep boyle goruyorum
yazıklar olsun kı ınsanım dıye dolasıyor bunu yapanlar

yazık gunah vıjdansızlar akıl merhamet yoksunları ne ıstedınız o candan allah sorsun hesabını ınsallah

su mubarek cuma gunu ıcımden gecenlerı Allah bılıyor
Doganın bızden ıntıkamı gercekten acı olacak ben hep boyle goruyorum
yazıklar olsun kı ınsanım dıye dolasıyor bunu yapanlar
Rabbim bin belalarını versin inşallah insan değil onlar hayvanda değiller hayvanlarda yapmaz bunu pislik mahluklarr ah bi bana verseler o akıldan yoksun olan beyinsizleri ben biliyorum onlara yapıcağımı :KK62: şu minnacık küçücük savunmasız hayvancağıza acımasızca nasıl kıyarlar aklım almıyor bitürlü :KK42::KK42:

"Şüphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederdi." /William Ralph Inge /

Şu söze sonsuz katılıyorum, yazık şu hayvanların insanlardan çektiği tamam iyi kalpli vicdanlı insanlar da var iyi davranan ama çoğu böyle eziyet ediyor , altından çoluk çocuk bile çıkabilir çünkü çoğu çocuk hayvan düşmanı yetiştiriliyor , kim ne için yaptıysa Allah daha beterini yaşatsın kör kuyularda aç susuz kalsın inşallah...:KK62:

Yemin ediyorum çocugumun yaşayacagı dünyadan endişe ediyorum.
Heryer sapık,psıkopat,ruh hastası dolu..
Parayı bulim dırek suç işlenme oranınon en az olduğu ülkeye gidecem..
Nefret ettim artık bu insanlardan

Ben bu 2 ayaklılara birşey demek istemiyorum, yazarsam ağır kaçacak.
Mune iki gün önce oğlumla yürüyüşe çıktık soğuk aşlgınlığımız olduğundan sahilde bir tur atıp eve dönerken arkadaşın çocuklarına ders veren ünüversite öğrencisi kızla karşılaştık ..köpekler vardı bizimde aynı yöne gideceyimizi sanınca sevindi..yok ama eve yaklaşana dek geliriz .. bir şey yapmazlar dedim..aslında insanlar varken köpeklerden neden korkuyorsun demek geçti aklımdan..:KK51:

Ayy gozlerim doldu yaa ben insanlara yapilan seylere gore iki kat daha fazla uzuluyrm hayvalara bisey olunca :( al bak gozumden yas damladi sonunda kiyamam yavrum yaa hepsini bana versinler beslerim :(

Back