Kopegi olanlar yardim

ben de köpek köpek diye ölüyorum ama yer olmadığı için bakamıyorum. bahçeli evimiz var ama o da uzakta arada gidiyoruz. bence değerini bilmelisinn

kesinlikle katılıyorum... arkadasımın saf kan yavru golden ları olacak birini vermeyi teklif ediyor. güvenilir birinde olsun istiyor. yıllardır hayalini kurduğum birsey... o kadar dua ettim ki bi golden ım olsun diye ama evim müsait değil. sırf benim yüzümden mutsuz olursa diye alamıyorum. şimdi bahçeli bi evim olsun golden ım mutlu olsun diye dua ediyorum :)) lütfen bakamayacağınız hayvanı sahiplenmeyin...

hayret ederek okudum bu yazıyı ... böyle olduğunu kesinlikle bilmiyordum...şu an içim acıyor .... hep golden ım olsun istedim sahiplenmeye karar verirsem kesinlikle barınaktan alacağım... daha önce açtığım (kedi edinmekle ilgili konuda ) b arkadasın sen yerdeki ne merhamet edersen gökteki de sana merhamet eder sözü çok hosuma gitmisti. çok etkilemisti. sırf bu yüzden bile barınaktan hayvan alabilirim ... sevgi ile kalın ....

Korkmayın sizi ısırmaz. köpekler insanların aksine yemek yediği eli ısırmazlar.
Alışmaya çalışın inanın ki alışınca çok seveceksiniz, zaten bir süre sonra evlat gibi oluyorlar, size olan sadakatini görünce vazgeçemezsiniz.

Son düzenleme:
Ondan korkmana hiç gerek yok.O sana zarar vermez çünkü şuan çok mutlu yeni bir ailesi oldugu için.ona korkuyla yaklaşırsan hisseder sen onu sevmek için yaklaş bence sevgininde tarifi yok. sadece yapmaman gerek seyler belli kuyrugunu çekme, yemek yerken yanına çok yaklaşma yemeğini ondan alıcaksın sanır ve hırlamaya başlar.Ben köpeğime masaj yapardım tüm vücuduna hemen kendini yere atar bacaklarını açardı masaj yapmam için patilerine masaj yapardım mesla bayılıyordu uyuyordu resmen ne zaman yanıma gelse hemen patisini uzatırdı masaj yapmam içinn ..Yani anlayacagın senin yaklaşımın çok önemli ona tedirgin yaklaşırsan oda tedirgin olur.
Hayvanlar çogu insandan daha dost daha sıcak gelir insana gerçektende öyle çok güzel arkadaşlar. canım daisym seni çok özledimm

Ben kedi kızımı alıştırdım, yemeğini vermeden önce bir kere öpüşürüz öyle veriyorum, ki kediler yemek konusunda gerçekten terstirler. Annecim uzat bikere öpiim diyorum oda kafasını uzatır öperim eğer uzatmassa ben kollarından kaldırıp öper yemeğini veririm. Hayvan sevgisi bambaşka, karşılıksız.

Son düzenleme:
Profesyonel bir köpek eğitimcisinden yardım alın hem köpeğinizi eğitsin hem de sizi yok olmuyorsa zaten uğraşmayın hiç nasıl olsa barınağa vereceksiniz ya..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…