• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeği Olan Arkadaşlar Bir bakarmısınız...

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
363
0
31
İngiltere
merhaba hanımlar köpeği olan arkadaşlarımdan cevap bekliyorum .

Sorunum şu sorunn değil de sinirleniyorum artık..

Köpeğim var Doberman ..
Eki Görüntüle 664500

alex..

sorun şu ki : Alex ben zaten çok iyi bir köpek sahibiyim. Sert eğitim den anlayan köpek olduğundan (dayak şiddet değil)

fazlasıyla baskın karekterim ona karşı ama Anne gibiyim annem çocuğum bebeğim kuzum vs vs hep böyle sevrim yatakta alırım kuçağıma yatarız gelir yorganın altına bacak arama yatar. Sabahları kalkayım diye terliğimi felan getirir koyar burnuma
:1:
ama nezaman sevmesem ilgilenmesem özellikle dışardan gelince illaki oturcam 5 dakika sevişcez onunla .. Bekleme yok sabır yok oğlum dur diyorum .. yok ayaklarıma atlamalar üstüme atlamalar sevmessem hemen gider yatak odasının kapısına işer.:53:

Bu onun alışkanlığı küçükkende aşırı düşkündü bana azcık ilgisiz kalsın hemen .. (35günlük aldım)
biraz öncede yemeğini pişirdim ara ara et veririm çok sever paşam , neysse koydum tabağına bilir balkona koydummu bekliycek soğumasını oturu balkonun kapısına bekler. ama sahilde oturuyoruz ve karga çok karga geldi buda havladı bende aldım içeri bekle annem soğsun dedim. yüzüme baktı baktıı gitti gene işedi..

Allahım sabır.. sinirleniyorum artık cezlandırıyorum onu sürekli bunları yapınca kapatığım misafir odam var bağırırım üstüne giderim korkar ordan hep soktum içeri kapattım ama ciddi manada zarar vermem için..

Sinirlerim aşırı derece zıplıyor artık..

ÇOK UZATTIM ÖZÜR DİLERİM TAM OLARAK ANLATMAK İÇİN, ARKADAŞLAR BU TARZ KONUYLA KARŞILAŞAN VARMI SİZ NELER YAPIYORSUNUZ?

VETERİNERE SORDUM PİSKOLOJIK SİZE ÇOK BAĞLI ONDAN DEDİ..
:31:

benim ölen köpeğimde çişini tutamazdı artık kaslar çok zayıfladığı için. heyecanlanınca kızınca sevinince kaçırırdı garibim. belki idrar yollarında bi sorunu vardır. ya da sana ceza veriyo hoşuna gitmeyen bişey yaptığında. spreyler var işemesini istemediğin yere sıkıyosun metrekaresinden bile geçmiyo kedi köpek farketmiyo. 2. kedimi çok küçük aldım bende senin gibi. arada yatağıma işiyodu delirtti beni bu spreyle kurtuldum ben.

benim ölen köpeğimde çişini tutamazdı artık kaslar çok zayıfladığı için. Heyecanlanınca kızınca sevinince kaçırırdı garibim. Belki idrar yollarında bi sorunu vardır. Ya da sana ceza veriyo hoşuna gitmeyen bişey yaptığında. Spreyler var işemesini istemediğin yere sıkıyosun metrekaresinden bile geçmiyo kedi köpek farketmiyo. 2. Kedimi çok küçük aldım bende senin gibi. Arada yatağıma işiyodu delirtti beni bu spreyle kurtuldum ben.
şuan 1yaşında foto biraz küçük duruyor ama baya irice.. Ya cezalandırmak için yapıyor yoksa evde ona ait bir yeri var kedi gibi maşşlah 41 kere aklına gidip oraya yapar.. Asla eve kakçiş yapmaz böyle olaylar dışında.. Yani bu cezalardan nasıl kurutlucam veteriner çoktan çoktan bitmesi gerekir bu cezzalar dedi..:36:

2,5 yaşında bir ingiliz terrierim var. Benim köpeğimde aynen sizinki gibi yılışır bi 10 dk rahat bırakmaz beni köpeklerin huyudur bu kedi gibi değiller ne yazık ki dostlarımız. Odaya kapatmak köpek için bir ceza değildir. Verebileceğiniz en büyük ceza görmezden gelmektir. Yani kastım şu onu sert bir ses tonuyla uyardıktan sonra ne yaparsa yapsın görmezden gelmelisiniz. İlgilenmemelisiniz. Kaç kere tekrarlayacağınızı bilemem ama tek yöntem budur. Umarım yardımcı olmuşumdur.

2,5 yaşında bir ingiliz terrierim var. Benim köpeğimde aynen sizinki gibi yılışır bi 10 dk rahat bırakmaz beni köpeklerin huyudur bu kedi gibi değiller ne yazık ki dostlarımız. Odaya kapatmak köpek için bir ceza değildir. Verebileceğiniz en büyük ceza görmezden gelmektir. Yani kastım şu onu sert bir ses tonuyla uyardıktan sonra ne yaparsa yapsın görmezden gelmelisiniz. Ilgilenmemelisiniz. Kaç kere tekrarlayacağınızı bilemem ama tek yöntem budur. Umarım yardımcı olmuşumdur.
ay evet birde öyleki sürekli peşimde wc griyorum çıkana kadar kımıldamıyor kapıdan :9:çok saygılı söz itaad dinler lakin bu sürekli sevgi istemesi çok güzel ama azcık ilgisizlik kızdırıyor paşamı:31:bende öyle yapıyorum bak şuan oturmuş koymuş kafasını koltuga beni izliyor 15 dakikadır. Hiç ilgilenmiyrum fii fiii yapıyor resmen ağlıyor. çok düşkün ama bunaldım halı silmekten yahu...

ay evet birde öyleki sürekli peşimde wc griyorum çıkana kadar kımıldamıyor kapıdan :9:çok saygılı söz itaad dinler lakin bu sürekli sevgi istemesi çok güzel ama azcık ilgisizlik kızdırıyor paşamı:31:bende öyle yapıyorum bak şuan oturmuş koymuş kafasını koltuga beni izliyor 15 dakikadır. Hiç ilgilenmiyrum fii fiii yapıyor resmen ağlıyor. çok düşkün ama bunaldım halı silmekten yahu...

Anlayabiliyorum sizi. Benim başımda da var öyle bir tatlı bela.. Siz aynen devam edin ilgilenmemeye ama yalnızca işediğinde.. Yoksa depresyona girer. Tek yöntem bu ne yazık ki :61:

Bizim firtikte öyle hemde sevdiğim şeylere attırıyor eşşek,ilk zamanlarda ki gibi çok yapmıyor ama arada yine attırıyor....biz takip ediyorduk tam işerken kızıp küsüyorduk...böyle böyle barıştık ve düzeldi....

bizim firtikte öyle hemde sevdiğim şeylere attırıyor eşşek,ilk zamanlarda ki gibi çok yapmıyor ama arada yine attırıyor....biz takip ediyorduk tam işerken kızıp küsüyorduk...böyle böyle barıştık ve düzeldi....
off demekk ki hepsi nin kızgınlık tepkisi bu.. Bizimki en az 2hafta bir yapar yani kıskanç yani.. :9:​finomuydu sizin

Cezaya yönelmeyin bu köpeğinizin size olan güvenini sarsar, aranızdaki bağın kopmasını istemezsiniz sanırım..

Benimde 3 köpeğim var 63-47-36 kglık danalarım :))) eve girdiğim anda üçü birden üzerime saldırıyor bi on beş dk böyle bi de benim halimi düşünün :)))

Köpeğiniz şuanda sizi cezalandırıypr, psikolojik bi durum benim büyük oğlumda ısırır üzerimdekileri parçalardı hep ancak yaş 3e gelince olgunlaştı bu huyuda yok oldu..

Zamanla sizi cezalandırmaktan vazgeçecektir ancak kesin çözüm kısırlaştırmak derim ben, böylece kartvizit olayı yok olacağı için kartvizit ile cezalandırmaya çalışmayacaktır sizi..

Benimde kopegim sinirlenince evin icine iserdi ama onu cezalandirip ogrettim. simdi mesela cisi gelse bile sabaha kadar tutar sonra bahceye yapar ama bu kesinlikle sizinle alakali bisey.. mesela isedigi anda tutup hemen disariya birakin ve bir sure iceriye almayin.. Yanlis bisey yaptigini anlasin

Bazı köpekler heyecanlandığında işiyor. Bizim bir komşunun köpeği de aynı bu şekilde sevdiğimiz zaman heyecanlanır, çişini tutamazdı.

Okurken gözümde canlandı..Kıyamam ben ona ya, canım benim..
Size çok bağlı ve ilgisiz kalınca kendince böyle bir yöntem geliştirmiş sanırım.
Köpeklerin psikolojileriyle de nasıl ilgilenilir ki:44:
Beslemediğim için fikrim yok ama çok tatlı geldi bana bu paşa :1:

Bazı köpekler heyecanlandığında işiyor. Bizim bir komşunun köpeği de aynı bu şekilde sevdiğimiz zaman heyecanlanır, çişini tutamazdı.

Gece gece güldüm iyi mi :60:
Ama neden güldüğümü yazmayayım buraya ayıp olacak :60:

Son düzenleme:
Okurken gözümde canlandı..Kıyamam ben ona ya, canım benim..
Size çok bağlı ve ilgisiz kalınca kendince böyle bir yöntem geliştirmiş sanırım.
Köpeklerin psikolojileriyle de nasıl ilgilenilir ki:44:
Beslemediğim için fikrim yok ama çok tatlı geldi bana bu paşa :1:

Gece gece güldüm iyi mi :60:
Ama neden güldüğümü yazmayayım buraya ayıp olacak :60:

Özelden yaz....:52::52:

Benimde kopegim sinirlenince evin icine iserdi ama onu cezalandirip ogrettim. simdi mesela cisi gelse bile sabaha kadar tutar sonra bahceye yapar ama bu kesinlikle sizinle alakali bisey.. mesela isedigi anda tutup hemen disariya birakin ve bir sure iceriye almayin.. Yanlis bisey yaptigini anlasin
bizimkide asla eve yapmaz nediyorum evde bir odamızı ona ayırdık muşaba serip üstüne azcık toprak atıyoruz dışarda

hava kötüyse çıkmayınca oraya işyor gün içindede bunu yapıyor en başından beri.

ama bir kaç gündür cozuttu ya.. bugun evi temizlemeden 2kere işedi kızdım kapattım odaya..

çıkarttım odadan temizlik bitti btün evin herr eyrine işeye işeye gitti. yahu doberman bu geç olgunlaşıyor ama nedir bu

şiddet ya! zaten babannemin bahçeli evine göderiyorum akşam gidip bakıcam gün aşırı. orda rahat eder. canım çıktı

ciileden çıtkım ben 30 gunluk aldım onu 6 aylığa kadar ev çıkmadı, o zamana kadar hep kakasını çişin temizledim

koltukalrım sehpalarımı ısırdı başka eve taşındık yeni eşya aldık.. çoooook seviyorum canım gibi çocugum gibi kaç tane

köpek sahibiyle kuçak kuçağa yatakta yatar.. biz ehrgün öyleyiz çok özel güçlü bağımız avr. ittadda saygıda sorun yok

lakin.. bıktım nankörlük yapıyor.. Belki onun içinde bahçe iyi olur. ama bu ona ceza.. ana kucagını bacakalrıma yatmayı

özleyecek..
:31::17::17::17:

Back
X