Rusya'da yeni tamamlan kaldırımın altından hamile bir köpek çıktı. Köpek, apartman merdivenlerinde bir adamın sesini duymasıyla kurtarıldı.
Radim Vustam adlı kişi, köpeğin sesini duyar duymaz apartman yetkililerine haber verdi. Yetkililer, Vustam'a böyle bir şeyin mümkün olamayacağını ve tamiratın kendileri tarafından yapılmadığını söyledi. Apartman yetkilileri konuyla ilgilenmeyince Vustam, köpeği kendi başına kurtarma kararı aldı. Kaldırım taşlarından birkaçını söken Vustam, köpeğin yolunu kapatan bir kaya parçasıyla karşılaştı. Radim Vustam, kaldırımı yapan işçilerin köpeği bilinçli bir şekilde oraya hapsettiğini düşündüğünü bildirdi. İki gün boyunca kaldırımın altında ölüme terkedilen köpeğin hamile olduğu ortaya çıktı.
Köpeği kurtaran Radim Vustam halkın gözünde bir kahraman oldu. Kurtarılan köpek Voronezh, bir bakım evine götürüldü. Köpeğin ve karnındaki yavrusunun sağlığı iyi durumda.
evet dün akşam haberlerde izledim,canım benim ya çok üzüldüm,hamileymiş birdekurtulur kurtulmaz hemen apartmanda yaşayan insanlara sığınmış,çok ama çoookkk sevindim kurtulduğuna,canlarım benim