• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kopan saçlarım beni delirtecek...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

princesslilykins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
71
0
86
38
İzmir
saçlarım oriel yuzunden yandıktan sora kopmaya basladı her yerınden ozelleıkle üstlerden koptu cok kotu gorunuo ona yapılcak bısey yok uzamasını beklıorum. fakat artık daha fazla kopmaması ıcın ne yapmalıyım. yıkanıorum ıslakken saçlarım hamur gbı ellenmior kopuo hemen artık tarayamıorum of nolcak bı akıl verın

yakın zamnda kestırıcem

canım, benim de saçlarım yanmıştı, malesef yapacak pek bir şey yok gibi görünüyor...ben o zamanlar kısacık kestirip uzadıkça kestirmeye devam etmiştim...sonuçta kafamda hasarlı saç kalmayıncaya kadar kestirmeye devam ettim ve saçımı özel şampuan ve saç kremleriyle destekledim..ayrıca boya ve fön gibi işlemlerden uzak durdum.....zor bir dönemdi ama katlandım....şimdi maşallah eski sağlıklı haline geldi...sadece kepek sorunu yaşıyorum ama onunda o yanmayla ilgisi yok....Allah o kuaförü bildiği gibi yapsın, bile bile yaktı gül gibi saçlarımı, kafa derim kalktı resmen ve oyuncak bebek saçı gibi naylon olmuştu remen saçlarım, arkadaşlarım peruk gibi duruyor diyorlardı ama şimdi çok iyiyim....2 yılımı aldı, belirtmek isterim....bir dönem kısa olmasından sıkılıp kaynakla uzatmıştım belime kadar ama o da insanın kendi saçı gibi olmuyor, 1 ay sonra çıkardım....

cnm benm de saçlarım oriel yüzünden 2 ay kadar önce yandı.. banyoda bile saçlarımı sampuanlarken sanki oyuncak bebek saçı elime gelmiş gibi hissediyordum :(

ogünden sonra saçlarımı bir miktar kestirdim.. sonrasında da haftanın 1 günü badem yağı+hint yağı+bemıx+bephanthene+evigen ampullerini karıştırıp maske yaptık 2 saat bekletip yıkadım.. haftanın yine 1 günü saçlarıma yaş maya ile maske yaptım.. turplu su yapıyorum bir an önce uzasın diye.. bir de bunların dısında loreal in bi ürününü aldık fuförden parama kıyıp :(

ama şimdi saçlarım 2 ay öncesine göre süperler.. yanık kısımlar hala var ama artık ıslakken plastik halde olmuyorlar... bana çok iyi geldi yani

cnm benm de saçlarım oriel yüzünden 2 ay kadar önce yandı.. banyoda bile saçlarımı sampuanlarken sanki oyuncak bebek saçı elime gelmiş gibi hissediyordum :(

ogünden sonra saçlarımı bir miktar kestirdim.. sonrasında da haftanın 1 günü badem yağı+hint yağı+bemıx+bephanthene+evigen ampullerini karıştırıp maske yaptık 2 saat bekletip yıkadım.. haftanın yine 1 günü saçlarıma yaş maya ile maske yaptım.. turplu su yapıyorum bir an önce uzasın diye.. bir de bunların dısında loreal in bi ürününü aldık fuförden parama kıyıp :(

ama şimdi saçlarım 2 ay öncesine göre süperler.. yanık kısımlar hala var ama artık ıslakken plastik halde olmuyorlar... bana çok iyi geldi yani

gayee21 merhaba, foruma yazali cok olmus ama ben yeni okuyorum, benimde saclarim 2 ay once yandi moralim o kadar bozukki birde dokulmeye basladi , cok uzuluyorum..senin yanali epey olmus suanki durumu nasi eski haline gurlugune kavustunmu? umarim insallah eskisi gibidir banada moral olur, napicam ben:43:

Back