Kızlar ipek kitpiklerimi bugün çıkarttırdım ve kirpiklerimin bazılatı dipten kopmuş kirpiklerim çok incelmiş moralim çok bozuk nasıl düzeltebilirim tecrübelerinize ihtiyacım var eskisi gibi olur mu zamanla ve kopanlar geri gelir mi?Tövbe ettim bir daha asla yok.Rimel de kullanamıyorum ce kullanmam da iyice yıpranmasın diye lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz Makyajı Kopan kirpikler?
- Konu Sahibi seray17
- Başlangıç Tarihi
Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çıkar tekrar merak etme… çıkmasa benimki çıkmazdı Ben sürekli kirpiklerimi koparırırm strestenKızlar ipek kitpiklerimi bugün çıkarttırdım ve kirpiklerimin bazılatı dipten kopmuş kirpiklerim çok incelmiş moralim çok bozuk nasıl düzeltebilirim tecrübelerinize ihtiyacım var eskisi gibi olur mu zamanla ve kopanlar geri gelir mi?Tövbe ettim bir daha asla yok.Rimel de kullanamıyorum ce kullanmam da iyice yıpranmasın diye lütfen yardım edin
Çıkar tekrar merak etme… çıkmasa benimki çıkmazdı Ben sürekli kirpiklerimi koparırırm stresten
Çıkar tekrar merak etme… çıkmasa benimki çıkmazdı Ben sürekli kirpiklerimi koparırırm stresten
Peki herhangi bir şey kullandınız mı?Çok teşekkür ederimÇıkar tekrar merak etme… çıkmasa benimki çıkmazdı Ben sürekli kirpiklerimi koparırırm stresten
- 17 Ocak 2020
- 28.048
- 1
- 40.730
- 548
Vazelin sürünPeki herhangi bir şey kullandınız mı?Çok teşekkür ederim
Yok canım kullanmadım Ama istersen e vitamini ve badem yağı sürebilirsinPeki herhangi bir şey kullandınız mı?Çok teşekkür ederim
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Bir kere ipek kirpik yaptırdım sonrasinda 3 hafta gecince bakım yaptırdım o sekilde de kullandım yetti bana bende artık asla yaptırmam.Kirpiklerim yıpranmıstı kopma olmasada..uyumadan once saf zeytinyağı sürdüm ben diplere.Birde sac icin dax super gro vardı onuda sürdüm uzattı.Kızlar ipek kitpiklerimi bugün çıkarttırdım ve kirpiklerimin bazılatı dipten kopmuş kirpiklerim çok incelmiş moralim çok bozuk nasıl düzeltebilirim tecrübelerinize ihtiyacım var eskisi gibi olur mu zamanla ve kopanlar geri gelir mi?Tövbe ettim bir daha asla yok.Rimel de kullanamıyorum ce kullanmam da iyice yıpranmasın diye lütfen yardım edin
Badem yağı sürüyorum teşekkür ederimYok canım kullanmadım Ama istersen e vitamini ve badem yağı sürebilirsin
Sizin de kirpikleriniz inceldi mi pekiBir kere ipek kirpik yaptırdım sonrasinda 3 hafta gecince bakım yaptırdım o sekilde de kullandım yetti bana bende artık asla yaptırmam.Kirpiklerim yıpranmıstı kopma olmasada..uyumadan once saf zeytinyağı sürdüm ben diplere.Birde sac icin dax super gro vardı onuda sürdüm uzattı.
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.220
- 158
Kesinlikle inceltiyor yapan kisiyle de ilgisi var kopma durumunun bende kopma olmadı ama sürekli yapıldıgı takdirde en iyi yapan ellerde bile kripik kalmaz net.Yağlarla destekleyin ama cok cabuk uzuyor.Sizin de kirpikleriniz inceldi mi peki
Ay hadi inşallah toparlanır.İnsanın modu düşüyor ister istemez.Çok teşekkür ederimKesinlikle inceltiyor yapan kisiyle de ilgisi var kopma durumunun bende kopma olmadı ama sürekli yapıldıgı takdirde en iyi yapan ellerde bile kripik kalmaz net.Yağlarla destekleyin ama cok cabuk uzuyor.
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Bi rimel adı söylemişlerdi banada kirpikleri uzatmak için faydaaı oluyormu bilmiyorum kullanan kişiyi gördüm maşallah kirpikler süpürge gibi ben her ay kirpiklerimi kesiyorum diyor bide ama fiyatı çok pahalı olduğu için almadım yurt dışından geliyo demişti ne kadar doğru ama bilmiyorum