• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kooegime yeni ev Ariyorum :(

kolikbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
11
2
36
İstanbul
YUVA ARIYORUM: nisan ayi gibi Yedikule Barinak'tan almistik bu tatli cani. Oyle sevimli, oyle cana yakinki. Asla isirma vs huyu yok. Cocuklarla ve baska kopeklerle arasi cok iyi. Fakat maalesef bizim kedimizle anlasamiyor. Kedi icin acik biraktigimiz camdan kacip bisikletli cocuklari, yavru kedileri kovaliyor. Ses duydugunda havlama huyu var. Her genc kopek gibi evdeki esyalari kemirebiliyor. Ama onemlisi cok enerjik ve hizli. Bol bol kosmak, oynamak istiyor.
Bence bahceli bir ev onun icin en iyisi. Rahat rahat kosturup havlayabilecegi bir evde, hele baska bir kopek daha varsa cok mutlu olur.
1 yasinda, erkek. Tuvalet eğitimi tam degil.
Taliplerini bekliyorum.
_20160929_140758.JPG

Bir canlıya evinizi açmadan önce iyice araştırın ya ve her ihtimali düşünerek alın. Yazık değil mi şimdi ona. Tam ev ortamına alışmışken, yuva bulamadıysanız tekrar barınağa bırakmışsınızdır büyük ihtimal. Kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz bir nevi. İnşaallah "ömürlük" bir yuvadadır şimdi.

Bir canlıya evinizi açmadan önce iyice araştırın ya ve her ihtimali düşünerek alın. Yazık değil mi şimdi ona. Tam ev ortamına alışmışken, yuva bulamadıysanız tekrar barınağa bırakmışsınızdır büyük ihtimal. Kaş yapayım derken göz çıkarıyorsunuz bir nevi. İnşaallah "ömürlük" bir yuvadadır şimdi.
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.

Back