• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konyalılar yardım lütfen

adiyef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
548
5
96
42
Konya
Ben başka br şehirde öğretmenim konyada doğum yapıcam hangi doktoru ve hastaneyi tavsiye edersiniz?Bilen varsa emekli sandığı için ne kadara mal oluyor,ne kadar kalınıyor hastanede?

mrb ben selçuklu hastanesinden nil hanıma gidiyorum.ben de öğretmenim.muayene ücreti 5 ytl. doğumu da 150 ytl diye duymuştum birkaç ay önce değişmediyse.doktorumdan memnunum ama hastane biraz kalabalık fiyatlar düşük olunca herkes orda.

ileriki sayfalarda konyadan hastane tavsiyeleri var istersen oraya da bir göz at.

Ben başka br şehirde öğretmenim konyada doğum yapıcam hangi doktoru ve hastaneyi tavsiye edersiniz?Bilen varsa emekli sandığı için ne kadara mal oluyor,ne kadar kalınıyor hastanede?

slm.ben 11 günlük anneyim henüz.doğumumu anıt hastanesinde yaptım doktorum da naciye sandıkçı idi.normal doğum yaptım.ama arkadaşlarım başka bi doktor olsaydı kesin sezeryana alırlardı dediler.biraz zor bir doğumdu ama doktorumdan bir kere bile sezeryan kelimesini duymadım.hastaned çok temiz.çalışanlarda çok ilgili ve güler yüzlü.şiddetle tavsiye ediyorum

Back