slm canlarımmm ben 5 aylık ikiz kız bebekelrimi bekliyorummm ve onların için hazırlıklara başlıyacam beşik falann nerden alayımm bildiğiniz güzel yerler varmıı ben mobilya beşik istiyorumm netten bakıyorum güzel şeyler var ama tabi ne kadr agüvenilir görmeden almam o yüzden nerlere bakayımmm konyada evim küçük sadece beşik düşünüyorum şimdiden tşk
bu arada kıyafetlerini eşyalarına nereye bakayım konyada
slm canlarımmm ben 5 aylık ikiz kız bebekelrimi bekliyorummm ve onların için hazırlıklara başlıyacam beşik falann nerden alayımm bildiğiniz güzel yerler varmıı ben mobilya beşik istiyorumm netten bakıyorum güzel şeyler var ama tabi ne kadr agüvenilir görmeden almam o yüzden nerlere bakayımmm konyada evim küçük sadece beşik düşünüyorum şimdiden tşk
bu arada kıyafetlerini eşyalarına nereye bakayım konyada
canım,merhaba.
inşallah Bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
realin o tarafa Caploonba diye bir mağaza açıldı.bebek ve genç odaları,beşik vs.satıyor.
gayet kaliteli ürünleri var.
oraya bakabilirsin.
görüşmek üzere.
canım kulenin arkasında bebek gereçleri satan mağazalar var orada horasan bebeye bakabilirsin her kalite şeyi bulman mümkün biz bebeğin bütün büyük gereçlerini oradan aldık hatta geçenlerde bebek arabası baktık inan 60 liralık arabada var 2 milyarlık arabada var seçenek çok yani hem pazarlık payıda var bir kaç sefer gidince hemen tanıyorlar daha avantajlı oluyor valla çok masraflı bebekler maddi açıdanda düşünmek gerek ama horasan da tekstil sınırlı onun içinde saray çarşısının hemen yanında CİCİ BEBE var orası biraz pahalı ama çok kaliteli ben bebeğimin herşeyini ordan aldım sadece penye battaniyelerimizin bir tanese deforme oldu ki ben çok fazla yıkarım çocuğun eşyalarını battaniyeden başka hiç bozulan olmadı