Uzun zaman olmus ama bakar misin bilmiyirum senin sirdugun soruyu ben sana sormak istiyorummmSelam kızlar konyada kumaş,malzeme alabileceğim yerler neresi,ucuz uygun fiyata öğrenciyim çünkü metrelik parça kumaş farketmez şimdilik ufaktan bişeyler yapmak istiyorumda yardımcı olursanız çok sevinirim bide konu açmışken boncuk takı pul payet filan ucuz yerler aynı şekilde biliyorsanız paylaşırsanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
selam :) Benim tavsiyem bursa kumaş pazarı ve bedestenden fiyat alıp hangisi uygunsa ordan almak hem de çeşit fark varsa görmüş oluyor insanUzun zaman olmus ama bakar misin bilmiyirum senin sirdugun soruyu ben sana sormak istiyorummm
Yeni tasindik konyaya o yuzden cok bilmiyorum tarif eder misinizkonyadaysanız eğer kesinlikle kiloluk kumaş satan bakırcıya gidin orası çok hesaplı hemde neye bakarsanız bakın karışmıyor rahat bir bey amca var dükkanda
selam :) Benim tavsiyem bursa kumaş pazarı ve bedestenden fiyat alıp hangisi uygunsa ordan almak hem de çeşit fark varsa görmüş oluyor insan[/QUOTE tesekkurler havar bi duzelsin dolasacsm hepsini
tabikii memnuniyetle bende yeni keşfettim herkes bilmez orayıYeni tasindik konyaya o yuzden cok bilmiyorum tarif eder misiniz
bedesten mevlananın ordan zafere giderken. konya şekeri falan satan mağzaların arkasında kalan yer mi oluyo?tabikii memnuniyetle bende yeni keşfettim herkes bilmez orayı
bedesteni biliyor sunuz değil mi ?
eğer şüphe ederseniz konum atabilirim :)
Konum atarsaniz daha iyi olur size zahmet olmazsatabikii memnuniyetle bende yeni keşfettim herkes bilmez orayı
bedesteni biliyor sunuz değil mi ?
eğer şüphe ederseniz konum atabilirim :)
bedesten mevlananın ordan zafere giderken. konya şekeri falan satan mağzaların arkasında kalan yer mi oluyo?
Konum atarsaniz daha iyi olur size zahmet olmazsa
Ay cok tesèkkur ederim cok sagolun yaEki Görüntüle 1739612
kırmızı yıldızla işaretlediğim yerdeki lcwaikiki den dümdüz girince bedesteen giriyosunuz mavi okla işaretliğim yerde baharatcı var oraya sorarsanız bakırcı kumaşcıyı gösterirler hz. mevlana carşısında giriyosunuz ilerleyince sağ tarafınızda görünüyo en sonunda kırmızı işaretli yıldızlı yerde bakırcı kumaşın konumu o taratlarda kime sorsanız gösterirler
rica ederim ne demekkk :))Ay cok tesèkkur ederim cok sagolun ya
rica ederim ne demekkk :))
orayı beğenmezseniz veya aradıgınızı bulamazsanız birde ipek manifaturacıya bakın derim onun yeri biraz karmaşık bedestene girip bi han gibi bi yere gidirip 2. kata cıkıyorsunuz sorarsanız gösterirler
sizde dikiyorsunuz anladıgım kadarıyla neler yapıyorsunuzz
sizde dikiyorsunuz anladıgım kadarıyla neler yapıyorsunuzz
Yok ben diktiriyorum daha cokama makinami annemden alir almaz baslayacagim ufaktan dikmeye insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?