Konya'daki Evime Arkadaş Arıyorum...

Fairy Tale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
786
169
53
Arkadaşlar Merhaba,

Konya Yazır mahallesinde yalnız yaşıyorum. 2+1 bi evim var. Tertemiz, dayalı döşeli. Herşey iyi hoş da yalnız olmak biraz zor. Yalnızım diye yemek yapmak bile gelmiyor çoğu zaman içimden. Sadece ev arkadaşı değil, dost, arkadaş olacak bir hanımefendi arıyorum.

Temiz, düzenli, pozitif bir insanım. Bana uyum sağlayacak, herşeyden önce insan olan bir arkadaşa evimi açmak istiyorum.
Zaten gün içinde işteyim, haftada iki gün de akşamları dersim var, kalan zamanda da can yoldaşı oluruz, aile oluruz birbirimize.

Evim sıfır daire, çok kullanışlı ve ekonomik. (Evim kira) Tüm eşyalarım da mevcut. Gelecek olan arkadaş sadece kişisel eşyalarını getirse yeterli olur. Öncelikli olarak çalışan olsun istiyorum ama tabi öğrenci de olabilir.

Buradan başka güvenebileceğim bir site yok, umarım Rabbim boş çevirmez.

Hoşçakalın...

16 :) Evet beraber oturuyoruz.

Oyy canım yaa, çok küçükmüşsün. Ama olsun erkenden hayata atılmışsın ne güzel. Bazen ben de diyorum eğitim kariyer diye hiç uğraşmasamıydım acaba diye

Eşinin ailesi güzel insanlarsa sana yalnızlık hissettirmezler. İnşallah su gibi gider su gibi gelir

Uğraşmak da gerekiyor bazı yerde. Çok iyiler Allah razı olsun :)

Öyle güzel anlatmışsın ki konyada olsam emin ol gelir ev arkadaşın olurdum canım.
İnşallah gönlüne göre bir ev arkadaşı bulursun.

Öyle güzel anlatmışsın ki konyada olsam emin ol gelir ev arkadaşın olurdum canım.
İnşallah gönlüne göre bir ev arkadaşı bulursun.

Canım beniiiim çok teşekkür ederim, mahcup oldum

İnşallah Büşracım, senin gibi güzel bir ev arkadaşım olsa daha ne isterdim ben. Hobaaaaaa

inşallah dilediğin gibi birini bulursun :))

konyaya yolumuz düşerse bir evimiz var anlaşılan :)

KK'nın Konya'da çok takipçisi yok anlaşılan

Kimse mi görmüyor yuhu :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…