İlköğretim Yorum ve Soruları Konya'da tavsiye edebileceğiniz bir devlet okulu var mı?

LAydLiNe

Hayaller, ancak gerçekten istersen gerçekleşir ;)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
25.929
34.606
42
Arkadaşlar bu yıl kızım ilkokula başlayacak. Konya'nın yabancısıyım. Çalışan bir insanım. Evim, işim ve kızımın okulu birbirine yakın olsun istiyorum. Kızımın okulu sebebiyle evimide taşımam

gerekecek. Adrese dayalı kayıt sisteminden dolayı. Bu nedenle biran önce iyi bir okul ve iyi bir öğretmen tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Hiç mi kimse yook yaaaa koskoca sitede Konya'dan okul tavsiye edebilecek birisi?

tanıdıklarıma bir sorayım konya da çok tanıdık var canım

Teşekkürler canım ilgilendiğin için çok iyi olur.

Bide arkadaşlar yine Konya'da tavsiye edeceğiniz yada bildiğiniz yaz okulları var mı? Ben araştırmaya başladım ama henüz bir sonuç alamadım. Yardım eden olursa sevinirim.

Uzun zaman olmuş konuya kimse yazmamış. Ben bi tavsiyede bulunayım. Kosova Mahallesinde Zeki Altındağ İlkokuluna gitti kızım. Şükür memnun kaldım. Ortaokulda da 5. sınıfı Şehit Mustafa Çuhadar İlköğretimde başladı. 1 yıl okudu. Çok memnundum ama maalesef Kırıkkale' ye tayin oldum. Şimdi yana yana Kırıkkale' de okul tavsiyesi arıyorum. Yine en başa döndük anlayacağınız. İnşallah bu kez de iyi bir okula düşeriz.

X