İyi günler arkadaşlar. ben Konya'da spor salonu arıyorum bana yardımcı olabilir misiniz? :26: hem uygun fiyatta olsun :)) hemde akıncılar özalkent o taraflarda olsun mümkünse :)) bildiğiniz bir yer varsa bana yazar mısınız ? teşekkür ediyorum şimdiden..
çok tşk ederim canım da orası nerde ben bilmiyorum ki :44: nereye yakın çarşıya falan yakın mı. bide ilgileniyorlar mı yani ben gidipte kendi kendime spor çalışacaksam onlar beni yönlendirmeyecekse bi anlamı olmaz ki :44:
hmm tamam canım cok tşk ederim bi araştırayım onu. çoğu yerde ilgilenmiyorlarmış çok saçma ama yaa sonuçta para veriyoruz oraya ilgilenmeleri gerekiyor dimi :44:
Aynen hatta ben ilk basladigim da pek umursamadilar dediğin gibi ama sonra bireysel antreman isteyince ilgilendiler.eğer gelirsen oraya tanisalim canim bende baslayali bi hafta oldu zaten
Canim ozelden msj atamiyirum ama internetten yuzdeyuzspor merkezi die yaz cikiyo.6 aylik 475 bide 75 günlük vardi oda 125 tl di.ben 75gunluk olana yazildim hem denemek için nemde fiyat daha cazip geldi bana.tabi arti olarak 20 TL de bireysel antrenman için verdim oda bisey değil yani aylik sonuçta.ha burada spor merkezinde havuz sauna buhar odasi türk hamami da var bilgin olsun canimçok sevinirim inan canım. bana numarasını gönderemez misin özelden arayıp konuşayım bi.bide fazla mı olacağım acaba tam olarak ne kadar ödediğinide yazar mısın lütfen
Canim ozelden msj atamiyirum ama internetten yuzdeyuzspor merkezi die yaz cikiyo.6 aylik 475 bide 75 günlük vardi oda 125 tl di.ben 75gunluk olana yazildim hem denemek için nemde fiyat daha cazip geldi bana.tabi arti olarak 20 TL de bireysel antrenman için verdim oda bisey değil yani aylik sonuçta.ha burada spor merkezinde havuz sauna buhar odasi türk hamami da var bilgin olsun canim
canım bu taa meramdaymış ama yaa(( çok uzak orası bana tuh ya çokta iyi bi yere benziyor ([/
Ozalkent ne tarafta bilmiyorum ben ama söyle söyleyin meram derken kizilay hastanesine çok yakin karatay belediyesi filan var ya