Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım geçmiş olsun bende farabiye gidiyorum daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için geçen ay doktor rahim filmi yapmıcam zaten kimyasal olduğuna göre tüplerde sıkıntı yok demişti klomene başlamıştık gebelik oluşmayınca benim aklıma takıldı yarın gidicem rahim filmide istiyorum dicem hayırlısı bakalımMedovada çektirdim bugün canım tavsiye ederim anestezili ücreti 1625
Meram tıpta 400 lira orası içime sinmedi anestezisiz çekiyorlar cesaret edemedim.
Teşekkür ederim canım. Benimde Mayıs ayında oldu kimyasal gebelik bir tüpüm tikali çıktı ve rahim ağzı darlığı var ameliyat denildi bakalım yarın tekrar çağırdı doktor genisleyebilirse bir sorun kalmaz tek tuplede hamile kalabilirsin dedi. Size de geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim canım geçmiş olsun bende farabiye gidiyorum daha önce kimyasal gebeliğim olduğu için geçen ay doktor rahim filmi yapmıcam zaten kimyasal olduğuna göre tüplerde sıkıntı yok demişti klomene başlamıştık gebelik oluşmayınca benim aklıma takıldı yarın gidicem rahim filmide istiyorum dicem hayırlısı bakalım
Merhabalar rahim agzi darligi icin birsey yapiyorlar mi?Teşekkür ederim canım. Benimde Mayıs ayında oldu kimyasal gebelik bir tüpüm tikali çıktı ve rahim ağzı darlığı var ameliyat denildi bakalım yarın tekrar çağırdı doktor genisleyebilirse bir sorun kalmaz tek tuplede hamile kalabilirsin dedi. Size de geçmiş olsun.
Evet kürtaj ilacı aldım hem ağızdan hem alttan sonra bir aletle açmaya çalıştı ağrılı bir işlem ama korkulacak birşey değil 5-10 sadeceMerhabalar rahim agzi darligi icin birsey yapiyorlar mi?
Anladim peki tekrardan kapanma durumu var mi?Evet kürtaj ilacı aldım hem ağızdan hem alttan sonra bir aletle açmaya çalıştı ağrılı bir işlem ama korkulacak birşey değil 5-10 sadece
Sizin rahim kanali mi dar?Şehir hastanesinde anestezisiz ve acılar içerisinde çektirdim. Aslında benden öncekiler acı çekmediklerini söylediler ama benim kanallar kapalı olduğu için adet sancısının üst düzeyi bir acı çektim diyebilirim
O konuda bişey söylenmedi. Kanallarda tıkanıklık var dediler çok uğraştı radyolog hemen bırakmadı. Açılmayınca bırakan çok yer varmış. En son yaptığı baskıdan sonra açıldı ama bildiğin yerimde duramıyordum sancıdan. Dediğim gibi adet sancısı gibi ama biraz daha fazla hissediyorsunSizin rahim kanali mi dar?
Enfeksiyon olmadıkça kapanmazAnladim peki tekrardan kapanma durumu var mi?