• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KONYADA PSİKİYATR YA DA PSİKOLOG ÖNERİSİ

Ucuztaslar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
23
4
1
31
Konya genelinde OBSESİF KOMPULSİF BOZUKLUK alanında uzman gerçekten yardımcı olabilecek psikiyatr, psikolog ya da terapist arıyorum. Fiyatı da yazarsanız sevinirim

bulunduğunuz yerde araştırın . google yazarsanız . doktor isimlerini tek tek görürsünüz
o isimleri yine google aratırsanız . doktor hakkında yorumları bulursunuz .
geçmiş olsun .
terapi için de yine kendinize ödevler vermelisiniz

Bu şekilde çok güvenilir olmuyor. Gerçekten denemiş birilerinden cevap bekliyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz ay farabi hastanesinde psikolog basladigini duydum ve hastaneyi tanıdığım ve bildiğim için psikoloğu da denemek istedim. Hiç de pişman olmadım. Evrim bey Çok enerjik ve pozitif bir insan. Bir kaç kişiden daha duydum gelenler baya memnun yeni başlamasına ( 3 4 ay olmus sanirim baslayali)rağmen yoğun bir hasta potansiyeli var. Ben cok memnun kaldim baya ilgili bir insan . Görüşme ücreti de 100 lira kontrol görüşmesi yaparsa ondan da ücret almıyor. Kısaca önerebileceğim bir psikolog.

Back