Konya’da özel hastane arayışındayım yardımcı olurmusunuz

dilasa01

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
385
96
13
28
Kızlar Konya’da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru varsa yardımcı olurmusunuz

Yok canım devlette olabilir memnuniyetle önemli benim için ilgili bilgilendiren bir doktor tavsiyeniz varsa memnun olurum
Mete bezircioğlu Selçuklu tıp zor randevu aldım valla çok seviliyor bende ona gidicem 2 arkadaşım ve eltim onda doğum yapmış çok seviyorlar adamı aşırı ilgili dediler bakalım

Ne için gidiceksiniz bu doktora sorununuz nedir
Hamileyim kanamam var ama hcg artışım iyi devlette bek bi verimlilik alamadım medovada musatafa Ulusoy rasgele aldım ama açıklayıcı olamadı bi dış gebelik dedi bi normal gebelik gibi dedi bende bu konuda iyi bir doktor arayışına girdim Konya’da yabancı olduğum için buraları pek bilmiyorum

Hamileyim kanamam var ama hcg artışım iyi devlette bek bi verimlilik alamadım medovada musatafa Ulusoy rasgele aldım ama açıklayıcı olamadı bi dış gebelik dedi bi normal gebelik gibi dedi bende bu konuda iyi bir doktor arayışına girdim Konya’da yabancı olduğum için buraları pek bilmiyorum
Mustafa hocanın Medova sayesinde adı oldu verimli bi doktor değil zaten . Geçmiş olsun .
Farabi doktorları çok ilgililer hızlı randevu alabilirsiniz acil diyorsanız

eğer randevu bulabilirseniz Özel randevuları bile yoğun oluyor Meram tıp Fatma kılınç .
Şehir hastanesinde Tuğçe hanım var soyismini hatırlayamadım sistemden bakarsınız .

———
şu an gittiğim merkez Novafertil tüp bebek merkezi Ali sami gürbüz aylardır gidiyorum çok net bi doktor pat die neyse onu söylüyor
Şiddetle herkese tavsiye ediyorum kendısını

Daha sonrasında
Olası ki gittiniz kese bebek var dendi o zaman da eğer riskli gebeyim diyorsanız da perinatoloji doktoru halis Özdemir meram da özel muayenehanesi var . Fikir olsun

Back
X