ebrum_ özledim çok... Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 479 1 46 Konya 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrum_ #1 Konya'da çok büyük olmayan nişan için mekan bilen var mı aranızda kızlar?Yardımcı olursanız çok sevinirim..Teşekkür ederim şimdiden
Konya'da çok büyük olmayan nişan için mekan bilen var mı aranızda kızlar?Yardımcı olursanız çok sevinirim..Teşekkür ederim şimdiden
malist yine yeniden=) Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 690 0 66 15 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrum_ #2 ay tatlım istanbul da olsan bir sürü mekan sıraladım sana da ,konya da hiç bilmiyorum canımcım eminim bir bilen vardır tatlım:78:
ay tatlım istanbul da olsan bir sürü mekan sıraladım sana da ,konya da hiç bilmiyorum canımcım eminim bir bilen vardır tatlım:78:
ebrum_ özledim çok... Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2011 479 1 46 Konya 15 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrum_ #3 Buldum guzum teşekkür ederim
D deryadeniz42 Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2009 171 56 123 Konya 2 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrum_ #4 ebrum_ .!.: Buldum guzum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... canım nerede oldu senin nişanın bende büyük olmayan fiyatı uygun bir yer istiyorum bulamazsam nişandan vazgeçecem galiba
ebrum_ .!.: Buldum guzum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... canım nerede oldu senin nişanın bende büyük olmayan fiyatı uygun bir yer istiyorum bulamazsam nişandan vazgeçecem galiba