• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konyada lazer yaptıranlar

ecg07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
286
0
0
Antalya
yenı baslıcmda koltuk altıma ıpl lazer yaptırmıstım(lazer degılmış ışıkmış) memnundum simdi bacak ve dıger bölgelere alexandrıte yaptırcm.. yaptıran varmı

canım konyada Ben Rabia er güz.merkzine gittim..yüzümü yaktı hala onun acısını çekiyorum sakın o kadına gitme nereye gidersen gir..bence hastaneye git ben öle yapacagımm bsk da farabide varmış dernmatolog kendisi yapıyormuşşş..onu denicem tabii yanık izlerim geçince inş.Allah'ından bulsun o insanlar...sman dikkatt et..

cnm ben nakipoğluyla görüştüm bi byn var orda doktor. IPL NE DıYOSUN ONU ACTıVAYA YAPTIRCM

activayada onuda iyi duymadım buradan sen onamı gideceksin nakipoğlu nasılki giden varmı acaba sevgiyle kal

ben nakıpogluya tum bacak ve genital dudak ustu yaptırdım suan bı ay oldu dökülmeyenler var hala ıyı baklaım sımdılık .

bende dusunuyorum ama kıme nerede yaptırsam dıye arastıyorum kararsızım yaptırsammı yaptırmasammı

ben cok memnun kaldım cnm ya 1 ay oldu yaptıralı kıl köklerim duruyo ama yakından bakınca tabı bır aydır cok rahatım ...

Back